Annonsørinnhold fra Vest Forsikring

Hva er dette?

 
 

23 år med åpen dør

Geirmunn Aarland og Torill Skjelanger Husebø har tatt i mot kunder på lokalkontoret til Vest Forsikring i Knarvik Senter siden 1996.

Annonsørinnhold fra Vest Forsikring

Aarland har gjennom hele sitt yrkesaktive liv arbeidet innenfor forsikring- og assurandørbransjen. Han startet i Bergen og flyttet etter hvert til Nordhordland.

Her etablerte han seg i 1996 med kontor i Knarvik Senter. Med seg på laget fikk han Unni Skauge og Torill Skjelanger Husebø. I starten samarbeidet han med Kjell Nævdal i Nævdal-assuranse som hadde mange kunder i regionen.

Samtalene med kunder over kontorpulten er noe Aarland alltid har satt stor pris på. Det er nettopp derfor han har valgt å jobbe ut fra et fysisk kontor der han er i direkte kontakt med kundene, mens det meste innenfor bank- og forsikringsbransje i dag er blitt nettbasert.

Møtes med et smil

Hos Vest Forsikring blir folk møtt av hyggelige og hjelpsomme medarbeidere som kan gi personlig rådgivning innenfor alt som har med forsikring å gjøre både for privatpersoner og bedrifter.

– Vi har de siste årene opplevd en økning i antall besøk, spesielt av de som vil få hjelp til å gå igjennom forsikringene med en personlig rådgiver, sier Aarland og smiler.

Torill Skjelanger Husebø sier at de har kunder over hele landet, men at den største kundemassen befinner seg i Nordhordland. De i lokalområdet som ringer oss eller kommer på besøk vet hvem vi er og hva vi kan hjelpe til med.

– Vi har flere kunder som kjøpte forsikring hos oss da jeg begynte i jobben i 1996, og som fortsatt er kunder her. Det vitner vel om at de er fornøyd med jobben vi utfører, sier hun.

 

Langdistansependler

I dag er fire personer ansatt i Vest Forsikring på Knarvik. Hilde Christine Nesbø begynte i jobben som forsikringsrådgiver i Vest Forsikring for fem år siden, og stortrives på arbeidsplassen. 

Nesbø er den av de ansatte med lengst reisevei til jobb. Hun dagpendler mellom Knarvik og Osøyro i Os kommune.

– Jeg bruker omlag en og en halv time på turen, og har lagt opp arbeidsdagen slik at jeg kan starte fra jobb litt tidligere, slik at jeg unngår de verste køene på vei hjem.

Avtale med If forsikring

Vest Forsikring samarbeider gjennom eget agentur med If Skadeforsikring og tilbyr kundene forsikring fra If sitt sortiment av person, bil, hus og innboforsikringer.

– Vi råder de fleste til å tegne If sin superforsikring både på hjem og bil. Da får du den beste avtalen, og står godt sikret hvis noe skulle hende, forteller Aarland som er daglig leder på kontoret.

Vest Forsikring

Del artikkelen på Facebook