(Nettavisen)

Lerum med ny V4-fest 20. september - Kr.960 ble til Kr.54 841
V4-tipsene til undertegnede satt igjen svært godt i lunsjen til Sverige. Steindype Mellby Ivy (3,5%) ble trukket frem som en tenkbar skrell, og sjokket Danilo H.B. (4,6%) stod først på ranken. DD ble ranket ut på TO rekker, og oddsen ble saftige 277,06! V4-bongen til Kr.960 satt som den skulle, og her ble utbetalingen hele Kr.54 841,-. På Eksperten ble det totalt levert tretten bonger, og seks av disse betalte ut Kr.54 841 hver seg. Omsetningen var 9 000, og totalt spilte vi inn 329 046,-

Lerum med enorm V75-suksess på Forus - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

Lerum med V86-fest i Sverige - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 17.30 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Det er Jägersro og Solvalla som står for kveldens V86-omgang, og dette er den første omgangen som inngår i V86 Super Days. Her venter det en stor MULTIJACKPOT neste onsdag, men før det skal det kjøres V86 i dag, torsdag, fredag, mandag, tirsdag, og altså neste onsdag. I kveld venter en åpen, og alt annet enn lettløst omgang. Flere av løpene er svært jevne, og det skiller lite. Den beste bankeren kommer ut i V86-6, og der står vi alene på 2 Indira Split. Våre komplette tips er som følger:

V86-1 : 1 Laradja Vrijthout – Dummet seg ut som superfavoritt fra det samme sporet sist, og helt er den ikke å stole på. Gangen før gikk den fint fra innersporet, og holdt da enkelt unna fra tet. Tar tet om den løser ut som den skal, og da er nok dette løpet over. Er en soleklar tipsener, men etter det som skjedde sist tør vi ikke å stole fullt ut på den. Er dessuten meldt med sko på alle fire, og det trekker noe ned. Motivert favoritt, men… 4 Digital Summit – Debuterte for Lövgren sist, og fullførte fint uten å være helt bunnskrapt over mål. Er normalt ytterligere forbedret med det løpet i kroppen, den er kjapp fra start, og må med på en tidlig gardering fra et nydelig spor.

10 Natorp Bo – Gjør bare fine løp, og løser det seg fra baksporet så er den alt annet enn ueffen. Dette er løpets outsider. Skulle Laradja Vrijthout først røre det til for seg igjen så er fakta dette et småskummelt løp, og da blir vi ikke overrasket om det kan skrelle til direkte.

Vår rangering : A : 1 B : 4-10-7-2-9 C : 5-6-3-8

Onsdag går startskuddet for V86 Super Days. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 3 Fighter – Vant enkelt etter pause sist, og la da inn 12,4 s 1000m. Gangen før spurtet den fint, og kom til mål på en meget god tid. I kveld blir det fort tet, og da skal den ikke bli enkel å ha med å gjøre. Tauer dette rundt om? 7 Le Crack Sox – Vant enkelt etter pause sist, og avsluttet da i 12-fart. Har vunnet 7 av 9 løp i tet, og Fredrik B. Larsson vil nok prøve seg litt nedover startsiden her. Har dessuten fin grunnkapasitet, den står riktig til på strek, og må med om man først begynner å gardere. Motbudet.

8 Eddy West –
Blir veldig hardt betrodd, men vær OBS på at den tapte som storfavoritt med tilsvarende betingelser tredje sist. Kan naturligvis runde samtlige, men trenger flyt, og dette er en alt annet enn gunstig oppgave for favoritten. Blir kun en bitteliten outsider for oss.

Vår rangering : A : 3 B : 7-8-11-10 C : 1-2-9-4-12-5

Onsdag går startskuddet for V86 Super Days. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 2 Eminem Font – Så enorm ut når den bare forsvant fra til en lekende lett seier fra dødens sist, og dette er en hest som har MYE inne. Har trukket vinnerloddet i sporlottoen, kusken er knallgod, og leverer den som sist, ja, da er den med garanti på foto. SPILLES! 8 Nalanji Boko – Spurtet voldsomt sist, og det gikk fort nedover oppløpet da. Har blitt strøket inn ett spor, vi likte den sist, og den gjør seg ikke bort med flyt på veien. Motbudet.

3 Tino Barosso – Gikk med hodestang, og var litt skakk i løpet sist. Slikt liker vi ALDRI på såpass unge hester som dette. Var imidlertid god, og tok en solid seier. Blir veldig hardt betrodd, men for oss er den kun en outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 8-3-5-1 C : 10-9-6-11-12-7

Onsdag går startskuddet for V86 Super Days. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 2 Hot Lane – Dette er et dårlig løp hvor omtrent halve feltet hadde fått problemer i en vanlig poengjakt. Favoritten føler vi er motivert, for den har gjort to bunnsolide løp på rappen. Avgjorde fra dødens nest sist, og på klokken stod det da 12,7 s 800m. Sist spurtet den positivt, og kom til mål på en god tid. Kan vinne dette selv om den skulle havne utvendig leder, og den står altså klart først hos oss. 4 Solar Wind – Har ikke vunnet på flere år, og det er mulig at den ikke er veldig glad å stikke nesetippen sin først. Vi likte den dog skarpt etter pause sist, og den kom til mål med krefter igjen da. Møtte bedre hester enn dette da, og kan ikke få en finere oppgave når det gjelder motstand. Er flink fra start, og sitter normalt fint til. Motbudet.

3 Pruti Di Mare – Var elendig sist, mens den var helt OK nest sist. Adielsson opp er et pluss, distansen er et pluss, den står riktig til på strek, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 4-3-7-1-14-13 C : 5-12-8-10-11-6-9-15

Onsdag går startskuddet for V86 Super Days. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-5 : 5 Leferrari Dimanche – Blir hardt betrodd, det er en bra hest, og den har stigende form. Det man uansett skal være litt klar over er at den nesten har tjent hele grunnlaget sitt i år, og har ikke en veldig enkel oppgave foran seg i kveld. Nå blir det skoløs rundt om, og det for første gang i karrieren. Slike endringer liker vi aldri på tungt betrodde favoritter. Grei tipsener, men heller ikke noe mer. 4 Nanny’s Girl – Har vært ute i helt andre omgivelser enn dette på slutten, og går ned et par klasser når det gjelder motstand nå. Sist feilet den med litt krefter igjen i den siste svingen. Må tas på alvor mot en særdeles overkommelig motstand. Motbudet.

8 Emma Häggenäs – Har gjort fire løp for Lövgren, og vært stabil og flink. Får den ryggløpet sitt så er den vass på speed, og den får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 4-8-2-1-12-6-10 C : 11-7-9-3

V86-6 : 2 Indira Split – Fullførte bunnsolid sist, og har kun gjort solide løp over en lengre periode. I kveld er den billigere ute, sporet passer perfekt, og den kan nesten vinne dette uansett hvordan det blir kjørt. Kan vinne fra dødens, og taper neppe om den skulle komme seg foran. Er en svært motivert favoritt som vi også tror på. 6 Onion San Tooma – Er veldig på gang i regi Reden nå, og den vant enkelt sist. Glem heller ikke det solide løpet den gjorde mot en såpass god hest som Miss Imperatrice tredje sist. Dette er den vi frykter mest, og den må med om favoritten garderes. I kveld blir det på med en BIKE, men det gikk den også med tredje sist. Motbudet.

1 Isabella Sisu – Kom til mål med krefter igjen mot tøff motstand nest sist, mens den sist vant som ventet svært enkelt. Er en bra hoppe, men nå er det Mattias som skal kjøre, og det trekker ned. Blir derfor kun en outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 6-1-8-9-10 C : 3-7-5-11-4-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V86-7 : 3 Halo AM – Er en knallgod 5-åring som egentlig burde hatt et langt høyere grunnlag på konto enn hva den har. Har nå gjort tre løp for sin nye trener, og de to siste gangene har vi likt det vi har fått se. Nest sist jogget den altså 12,7/2100ma med krefter igjen. Møtte betydelig bedre hester enn dette når den stod i Sverige, og har rett og slett en ordentlig fin oppgave foran seg nå. Lar seg ikke stoppe om den leverer som den kan? Kihlström opp er naturligvis et pluss. 2 Marengo – Spurtet strålende i V75’en sist, og kom til mål med krefter igjen. I kveld er den meldt med sko, men vær OBS på at den har gått knallgode løp med den balansen i Norge. Bike derimot har den kun hatt på seg to ganger tidligere, og det er et pluss. Motbudet.

5 Whithout A Doubt – Kom ut skoløs for første gang sist, og jogget der en 11-tid med krefter igjen. Flyr fort til tet igjen, men nå er motstanden tøffere, og den blir derfor kun en bitteliten outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 2-5-9-11-8-6-7-4 C : 10-12-1

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V86-8 : 14 A Girl Has No Name – Var helt enormt god ved flere anledninger tidligere i år, og matchet da betydelig bedre hester enn dette. Så rørte den det til for seg i et par løp, og fikk seg en pause. Nå har den trent fint, og leverer den noe i nærheten av sitt beste, ja, da skal de andre få kjørt seg. Kontio sitter seg opp i kveld, men det var han som fikk denne til å yte noe veldig tidligere i år, og den er i de beste hender. SPILLES! 13 Mellby Jingle – Står med tre strake, og får en hel del spill på seg. Har dog ikke møtt en så god hest som A Girl Has No Name på slutten, og nå er det opp til bevis. Vi liker vinnerhester, denne utvikler seg dessuten fint, og skal med på en tidlig gardering.

8 Starstrucked –
Feilet med krefter igjen sist, og er stadig bedre enn raden. Har kapasitet, den gikk bra for Djuse tredje sist, og er løpets klare outsider.

Vår rangering : A : 14 B : 13-8-11-12 C : 9-7-2-6-10-1-3-4

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.