(Nettavisen)

Lerum med ny V4-fest 20. september - Kr.960 ble til Kr.54 841
V4-tipsene til undertegnede satt igjen svært godt i lunsjen til Sverige. Steindype Mellby Ivy (3,5%) ble trukket frem som en tenkbar skrell, og sjokket Danilo H.B. (4,6%) stod først på ranken. DD ble ranket ut på TO rekker, og oddsen ble saftige 277,06! V4-bongen til Kr.960 satt som den skulle, og her ble utbetalingen hele Kr.54 841,-. På Eksperten ble det totalt levert tretten bonger, og seks av disse betalte ut Kr.54 841 hver seg. Omsetningen var 9 000, og totalt spilte vi inn 329 046,-

Lerum med enorm V75-suksess på Forus - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

Lerum med V86-fest i Sverige - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 17.30 / V86-1 er i gang klokken 20.30


V86 Super Days fortsetter, og i kveld skal vi til Bergsåker og Örebro. V86 er et krevende spill, men det er nesten alltid spennende, og det skal svært lite til før utbetalingen skyter i været. I kveld fant vi den beste bankeren i finalen, og der må 7 Southwind Boko ha en enormt god sjanse om alt går riktig for seg.

Våre komplette tips er som følger:

V86-1 : 2 Bettle Hanover – Har bare gjort gode løp på slutten, og virkelig vært bra. Var bunnsolid fra dødens sist, mens den fullførte fint bak gode Timo Jutila nest sist. Er lynrask fra start når den blir laddet med, vi tror på tet, og da kan vi ikke skjønne annet enn at dette dreier seg om en stor sjanse. SPILLES! 6 General Norrgård – Har fått to løp i kroppen etter pause, men var veldig sløv sist, og den kan bedre enn som så. I kveld blir det skoløs rundt om, og det for første gang i karrieren. Motbudet.

3 Never To Young – Kom til mål som fastlåst sist, og det var godt med krefter igjen. Er en flink hest i grunnlaget, og den skal med om man først begynner å gardere. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 2 B : 6-3-8-10-1 C : 11-4-5-9

Torsdag fortsetter V86 Super Days. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 1 Speedy Tilly – Har en drømmeoppgave foran seg i kveld, og normalt dreier dette seg om tet og slutt. Ble bare femmer sist, men fikk et upassende opplegg, og fullførte egentlig bra. Nå burde det bli tet med Goop i «jolla», oppløpet er kun 178m, og den kan umulig bli enkel å fange om den leverer i nærheten av hva den skal. Dette er en favoritt vi tror MYE på i kveld. 6 Massive Speed – Var ute i det samme løpet som vår favoritt sist, og den fullførte solid. Har nå fått det løpet i kroppen etter pause, og det har nok gjort godt. Er flink fra start når den tramper riktig avgårde, og fra springsporet ønsker nok Løvdal å teste litt direkte. Motbudet.

11 Amerindienne – Er svært grunnkapabel, men den sliter med helsen, og så heller ikke noe fin ut etter pause sist. Kusken er knallgod, men før denne fungerer som den skal så kan den ikke bli noe annet enn en outsider.

Vår rangering : A : 1 B : 6-11-3-9-7-8-4-2 C : 10-12-5

Torsdag fortsetter V86 Super Days. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 12 Myrsjös Timeout – Er BEST, og vi tror på en bra sjanse selv om den står «kaldt» til. Var meget solid i seiersløpet nest sist, og den fikk et stort pluss i kanten av oss da. På klokken stod det 13,3 s 1000m, og da gjorde den all jobb selv. Sist ble det galopp direkte, den tapte mye, men kom forrykende tilbake, og ble sittende bom fast med masse krefter igjen. Da viste klokken 12,6 s 1300m, og det på en elendig og bløt bane. Blir det bare litt tempo her så skal det en god hest til for å stå i mot vår ide. SPILLES» 2 Il Capitano Mearas – Blir mye spilt på sin fine rad, men nå møter den bedre hester. Ble plukket ned på streken sist, og var da for hissig underveis. Skulle den komme seg foran igjen så må den opptre roligere, ellers vil den få problemer over oppløpet. Den klare favoritten for mange er kun et 2-valg hos oss.

1 Ektara – Galopperte sist, men var solid i nederlaget nest sist, og kom til mål med krefter igjen tredje sist. Ligger i skorpen, den er helt OK fra start, og feilfritt dukker den nok opp på foto. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 12 B : 2-1-6-11-9-8-10-4 C : 5-7-3

Torsdag fortsetter V86 Super Days. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 6 Beethoven Gar – Holdt enkelt unna etter tidlig tet sist, og det var krefter igjen over mål. Vær litt OBS på at den måtte gjøre fra seg på oppløpet, og løp nok ikke så avslappet som den pleier å gjøre. Når den vant i Tyskland på 13,6/1900m fjerde sist, ja, da gjorde den det sprettlett med krefter igjen. Har vunnet 6 av 7 løp i karrieren, den er bedre enn grunnlaget sitt, og vi tror på en solid sjanse. 10 Jax Journey – Kommer ut etter pause, og det skal bli spennende å se den igjen i banen. Har blitt matchet mot flere av de beste i årgangen, og har motstandsmessig en riktig oppgave foran seg nå. Minuset er at den er meldt med en vanlig vogn, og nå blir det også sko på alle fire. Blir kun et 2-valg for oss.

4 On Light Jäger – Var god i nederlaget på en meget fin tid nest sist, og den kan litt. Blir nå kuskeplusset med Goop, og leverer den som nest sist er den trippelaktuell fra et fint spor.

Vår rangering : A : 6 B : 10-4-9-11-2 C : 3-12-5-1-8-7

Torsdag fortsetter V86 Super Days. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-5 : 1 Global Crusager – Er en 4-åring som utvikler seg fint, og blir stadig bedre. Holdt sikkert unna fra tet sist, gikk en god tid, og viste 10,5 s 800m. Er meldt uten baksko i kveld, og det er normalt et pluss. Følger bilen fra start, og vil lede dette lenge. SPILLES! 5 Marlon Boko – Spurtet meget sterkt sist, og holder sin meget fine form. Er en god hest i et løp som dette, men med tanke på at vi tror på tet for vår ide så valgte vi kun å ranke denne ut som et 2-valg.

6 Caprioso – Er garantert ingen enkel herremann, og har heller ikke sett som best ut på slutten. Vant nest sist, men fungerte uansett ikke optimalt. I kveld er den meldt med baksko, og det pleier å være et minus på avkom etter Love You. Blir kun en bitteliten outsider etter de siste løpene. 3 Albacete – Så vi i prøveløpet, og den så MYE forbedret ut. La inn 12,2 s 800m, og så spenstig og fin ut. Er grunnkapabel, og en tenkbar skrell for de som spekulerer.

Vår rangering : A : 1 B : 5-6-3-11-9 C : 4-7-2-8-10-12

V86-6 : 12 Lady Silver – Har aldri vunnet, og det er mulig at den ikke har verdens beste skalle. Er dog en fersk hoppe som har funnet formen, og vi har likt den to ganger på rappen. Sist fullførte den fint, og var kun knepent slått. Er blitt strøket inn ett spor, den får på seg en BIKE, og mot riktig motstand så kan det opplagt gå veien. OBS! 4 Hilda Avenue – Ble forstyrret til galopp på startsiden sist, men gikk solid etter galoppen, og virker å være i en veldig god form. Sporet er bra, og leverer den som de to siste gangene burde den dukke opp på foto. Motbudet.

3 Fossens Wilma – Er grunnkapabel, og duger i massevis i omgivelser som dette om formen er på plass etter pause. Magnus Jakobsson pleier å ha de «klar» direkte, og den får stå som løpets outsider. 7 Jula Netprice – Har møtt bedre hester enn dette tidligere, den debuterer for Stenströmer, og rankes på mistanke inn som en tenkbar skrell. Fjerde sist satt den for eksempel fast mot hester som A Girl Has No Name/Cinderella Jet…

Vår rangering : A : 12 B : 5-3-7-1-8-9-15-13-10 C : 2-6-14

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 10 Valnes Lisa – Er knallgod, og den skal ha en bra sjanse selv om den står «kaldt» til i kveld. Fullførte fint på en knallgod tid tredje sist, mens den har vunnet de to siste gangene overlegent. Har altså funnet superformen etter at man begynte å rykke skoene, og det har blitt som en ny hest. Kusken kjenner hesten godt, og vi iler til med tipsnikken. 6 Carelya – Blir et veldig skrik i kveld, og det er nok også den hesten med best kapasitet i feltet. Var solid til tredje sist, og viste da hvor bra den kan være når den går feilfritt. Er dog utrolig spesiell, og det trenger ikke å være et pluss at kusken aldri har kjørt den tidligere. Er dessuten like ustabil på auto som volte, og vi stoler overhodet ikke på denne. Motbudet.

3 Queen Tresher – Var knallgod til seier sist, og har funnet formen nå. Kan fort være ytterligere forbedret til i kveld, og den må med på en tidlig gardering fra et nydelig spor bak bilen.

Vår rangering : A : 10 B : 6-3-2 C : 4-1-11-9-7-5-8-12

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 7 Southwind Boko – Her har Mika Forss et straffespark foran seg, og dette skal han normalt «SETTE»! Var klink overlegen fra tet sist, og jogget da en 13-tid på distansen. Likte ikke volte nest sist/tredje sist, mens den satt bom fast som fulltanket fjerde sist. Har blitt strøket inn ett spor, normalt får den overta teten, og siden skal dette løpet være over. Er en svært motivert favoritt i et løp hvor det skiller mye på hestene.

8 Succession –
Vant enkelt fra tet sist, og avsluttet da i 12-fart. Har dessverre trukket spor på utsiden av den klare favoritten, og da vil den få det tøft. Vinner nok ikke fra dødens, og vi ranker denne ganske klart bak Southwind Boko.

Vår rangering : A : 7 B : 8 C : 4-1-5-10-9-11-2-3

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.