(Nettavisen)

Lerum med ny V4-fest 20. september - Kr.960 ble til Kr.54 841
V4-tipsene til undertegnede satt igjen svært godt i lunsjen til Sverige. Steindype Mellby Ivy (3,5%) ble trukket frem som en tenkbar skrell, og sjokket Danilo H.B. (4,6%) stod først på ranken. DD ble ranket ut på TO rekker, og oddsen ble saftige 277,06! V4-bongen til Kr.960 satt som den skulle, og her ble utbetalingen hele Kr.54 841,-. På Eksperten ble det totalt levert tretten bonger, og seks av disse betalte ut Kr.54 841 hver seg. Omsetningen var 9 000, og totalt spilte vi inn 329 046,-

Gikk du glipp av følgende? :

V4-3 : 2 Bahia – Har falt tung som storfavoritt i årets to første løp, og sist så den heller ikke noe bra ut. Blir igjen hardt betrodd, men før denne viser seg frem igjen på sitt beste så avstår vi fra et bankerspill. Sjokket i løpet kan 9 Mellby Ivy være. Er nemlig bedre enn raden, og viste 10,8 s 800m sist. PASSES!

V4-4 : 7 Danilo H.B. – Gikk fullt godkjent i debuten for sin nye trener sist, men hadde nok også godt av det løpet, og kan ventes ytterligere forbedret nå. Får dessuten på seg en BIKE, og det er kun et pluss. Kommer ut i et jevnt løp, og kan vinne dette om det bare klaffer litt nedover startsiden. SE OPP!

Lerum med V4-fest i Årjäng 16. september - Kr.960 ble til Kr.55 222
Det ble særdeles vrient i Årjäng denne fredagen, og ingen greide hverken V65 eller V4. I V4-spillet satt dog undertegnede sine tips bra, og det ble noen solide treere for de som tok rygg på den store bongen til Kr.960. Steindype Slotts Anna (0,9% - odds 56,61) var nemlig med på kun tre hester, og det må kalles et solid lås. Vi røk på to hester i V4-3, og det ble dermed to treere på bongen til Kr.960. Utbetalingen ble storfine Kr.55 222 for disse to treerne. På Eksperten ble det levert åtte V4-bonger, og tre av disse (fire andeler a Kr.300 / fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.55 222 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Rättvik byr på en herlig JACKPOTOMGANG søndag, og det er en skikkelig spennende omgang som venter. Den beste bankeren i omgangen kommer ut i V75-6, og der må vi bare tro MYE på 9 It's Peppertime. Kommer ut fra formstallen til Katja Mellko, den er mye bedre enn grunnlaget sitt, og taper normalt ikke går alt riktig for seg. ALL IN!

Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 6 Xanthis Coktail – Ble det feil for sist, og den havnet på vingel innledningsvis. Spurtet likevel fint mellom hester på oppløpet, og var ikke helt bunnskrapt i målgangen. Kommer nå ut etter en liten pause, men pleier å levere etter opphold, og rapportene er også fine. SPILLES! 11 Immanuel K. – Er en 4-åring som ofte starter i tøffe selskap, og den er herdet i hardere omgivelser enn dette. Gjør seg ikke bort om det skulle bli tempo. Disse to skiller seg klart ut.

V75-2 : 7 Väskinge Inez – De beste hestene i feltet er svært usikre, og vi prøver oss heller med en helfrekk ide som normalt er betydelig mer stabil. Väskinge Inez dukker opp etter en treningspause, den er nybehandlet, og rapportene går ut på at det kan være en trippelluring. Ergo er man fornøyd med den i jobbene. Er flink fra start, den kan muligens renne til tet her, og skulle de beste hestene i feltet igjen rote det til for seg, ja, da blir ikke vi overrasket om denne kan skrelle fra tet. PASSES!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-3 : 3 Ticket Brodda – Var knallgod i nederlaget nest sist, og falt virkelig med flagget til topps da. Ble plukket ned på streken i det nevnte løpet, og det etter å ha fått mye press på seg i tet. Sist ble det feil, og den ble sittende fast mellom hester i mål. Viste da 12,8 s 800m med krefter igjen. Er lynrask fra start, normalt fyker den til tet, og da skal sjansene være store mot en billig gjeng. SPILLES!

V75-4 : 1 S.K.’s Ariel – Var knallgod sist, og hakk i hel på en såpass god hest som Balder Odin da. Er i toppform, den er lynrask fra start, og må ha en stor sjanse å lede dette rundt om. 3 Valle Storm er kanskje raskere fra start, men her er vel Djuse på jakt etter ryggen til favoritten? Favoritten har en stor sjanse, men på de litt større bongene plukker vi med en hest i mot, og det er formbomben 11 Vollanfaks. Er betydelig bedre enn raden, og glem ikke at den var jevnspilt mot S.K.’s Ariel på Bjerke nest sist. Når vi la ut tipsene i dag så var S.K.’s Ariel ca 30x mer spilt enn Vollanfaks, og så mye skiller ikke. OBS!

V75-5 : 6 Ballerina Indika – Var meget god fra tet sist, men fikk seg også en «tømming» der, og med tette starter kan slikt være negativt. Vinner nok om den leverer som sist, men helt stoler vi ikke på denne. 10 Fast And Go – Ble aldri kjørt med sist, og selv om det ikke var mye krefter igjen så fullførte den fint på en god tid. Gangen før var den enormt god etter galopp, og da viste klokken vår 12,1/1900m… Er god nok i et løp som dette, og den må ikke glemmes.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 9 It’s Peppertime – Er ordentlig god, og mye bedre enn det grunnlaget den har på konto. Jogget altså 13,4/2100ma med krefter igjen nest sist, og hadde nok gått langt ned på 12-tallet med kamp den dagen. Er feltes i særklasse beste hest, og går alt riktig for seg så må sjansene være svært gode. Vi liker dessuten skarpt at den har vunnet flere løp på denne banen tidligere. BANKER!

V75-7 : 5 Favourite Picture – I finalen er det svært jevnt, og det skiller lite. Ideen var klart forbedret etter at man hadde gjort om på treningen, og viste 11,5/1500m etter galoppen sist. Er veldig kjapp fra start når den blir laddet med, og med BIKE så vil det gå unna fra start. Kommer den seg foran så vil den lede lenge selv om den er noe tøft meldt. Settes knepent først.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.