(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Rolf Lerum. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Sportspills galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenBirger og Morten byr på følgende til løpene på Jägersro:
Brødrene Lennart og Fredrik Reuterskiold er de dominerende trenerne på Jägersro. Lennart blir champion stort sett hvert år, og søndag har han to favoritter i Gold Tyranny i V64-1 og 6 Tille in Action i V64-6. Førstnevnte blir vår banker på de flate bongene. Han har slått disse hestene en rekke ganger, og vi tror på at det kan gå også denne gangen.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen2 Carter i V64-5 er trolig bror Fredriks aller sterkeste kort, den beste toåringen av de som er oppstallet på hjemmebane. Her kommer det mange gjester fra Bro, hester som reiser langt for første gang og ikke kjenner banen. 1 Dressout var sterk i debuten og blir spennende å følge.

Det er en ganske vrien V64-runde på Jägersro. Flere jevne felt, som krever en del streker. Kanskje er duoen 6-4 i V64-3 et godt lås, om ikke Niels Petersen har et ess i ermet med 1 Oche Rios. Denne er uten tvil best på sprint og kan være skummel.