(Nettavisen)

Lerum med ny V4-fest 20. september - Kr.960 ble til Kr.54 841
V4-tipsene til undertegnede satt igjen svært godt i lunsjen til Sverige. Steindype Mellby Ivy (3,5%) ble trukket frem som en tenkbar skrell, og sjokket Danilo H.B. (4,6%) stod først på ranken. DD ble ranket ut på TO rekker, og oddsen ble saftige 277,06! V4-bongen til Kr.960 satt som den skulle, og her ble utbetalingen hele Kr.54 841,-. På Eksperten ble det totalt levert tretten bonger, og seks av disse betalte ut Kr.54 841 hver seg. Omsetningen var 9 000, og totalt spilte vi inn 329 046,-

Lerum med V4-fest i Årjäng 16. september - Kr.960 ble til Kr.55 222
Det ble særdeles vrient i Årjäng denne fredagen, og ingen greide hverken V65 eller V4. I V4-spillet satt dog undertegnede sine tips bra, og det ble noen solide treere for de som tok rygg på den store bongen til Kr.960. Steindype Slotts Anna (0,9% - odds 56,61) var nemlig med på kun tre hester, og det må kalles et solid lås. Vi røk på to hester i V4-3, og det ble dermed to treere på bongen til Kr.960. Utbetalingen ble storfine Kr.55 222 for disse to treerne. På Eksperten ble det levert åtte V4-bonger, og tre av disse (fire andeler a Kr.300 / fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.55 222 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Åby disker opp med en herlig V4-omgang til lunsj, og dette er en omgang med potensial. Vi spekulerer mot flere av favorittene, og skal til lukene med følgende:

V4-1 : 4 Tug Of War – Var ute i et forsøk til Kriteriet sist, og spurtet riktig så positivt i kulissene da. På klokken stod det 11,5 s 1000m, og den var ikke tom på det. Har en passende oppgave foran seg nå, og fra et perfekt spor så iler vi til med tipsnikken.

V4-2 : 8 T. Wall’s Kastor – Her er det veldig jevnt, og ikke helt lettløst. Ideen vår er bedre enn raden, og skal duge godt i billige omgivelser som dette. Den viste 12,7/1900m etter galopp fjerde sist, før den vant overlegent tredje sist. Nest sist var den tapper, mens det ble galopp sist. Kan ikke få en bedre oppgave enn dette når det gjelder motstand, og her skal man rett og slett være veldig på vakt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 10 Jello W. –
Er normalt en MEGET GOD hest i et løp som dette, og den må være svært spillbar. Huket litt hjul med konkurrent ut mot oppløpet sist, tapte all fart, men kom fint tilbake, og var ikke tom over mål. Nå blir det på med en BIKE, og det er fakta kun med den vognen den har vunnet løp i Sverige. Den har vunnet 3 av 6 løp som den har gått med BIKE. Glem heller ikke at den «elsker» Åby, og har aldri vært dårligere enn nummer tre på seks forsøk. Slår til som en ordentlig godbit? Når vi la ut våre tips så var den kun et 9-valg, og det er helt fullstendig feil.

V4-4 : 1 Moses Boko – Har vært sparsomt startet de siste mnd, og holder litt usikker form. Er dog den soleklart beste hesten i finalen, og leverer den som den skal, ja, da lar den seg neppe stoppe. Sporet er noe sjansebetont, men glem ikke at man har siste indre på Åby. Skal stå klart først på ranken, men vi tør ikke gå ALL IN med usikker form.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.