(Nettavisen)

Lerum med ny V4-fest 20. september - Kr.960 ble til Kr.54 841
V4-tipsene til undertegnede satt igjen svært godt i lunsjen til Sverige. Steindype Mellby Ivy (3,5%) ble trukket frem som en tenkbar skrell, og sjokket Danilo H.B. (4,6%) stod først på ranken. DD ble ranket ut på TO rekker, og oddsen ble saftige 277,06! V4-bongen til Kr.960 satt som den skulle, og her ble utbetalingen hele Kr.54 841,-. På Eksperten ble det totalt levert tretten bonger, og seks av disse betalte ut Kr.54 841 hver seg. Omsetningen var 9 000, og totalt spilte vi inn 329 046,-

Lerum med enorm V75-suksess på Forus - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

Lerum med V86-fest i Sverige - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 17.30 / V65-1 er i gang klokken 18.30

Det ser ikke veldig vrient ut på forhånd i kveldens JACKPOTOMGANG, og dette er en omgang vi mener man kan løse ved å gå tynt i flere løp. Vi spiller bankerfritt på Forus, og skal til lukene med følgende:

V65-1 : 5 Thai M. Square – Avgjorde sikkert sist, og la inn 12,6 s 1000m. Virker å være tilbake i en meget bra form, og har nok en god sjanse igjen. Vi vil dog ikke ryke på 10 Dollar And Cents som vi holder HØYT. Kommer ut etter en liten pause, og er behandlet i dette oppholdet. Glem ikke at den på Forus 23. juni var hakk i hel på Thai M. Square når den feilet på oppløpet, og er neppe noe dårligere enn favoritten. OBS!

Onsdag går startskuddet for V86 Super Days. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V65-2 : 3 Griffith – Dukker opp i Geir Mikkelsen regi, og kan være en vinner direkte. Var veldig vrien i Danmark, men viste også kapasitet. Blir spennende å se i hendene til Høitomt, og vi gir den tipsnikken direkte. Løpet er ellers er JEVNT, og vi garderer bredt.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-3 : 1 Coktail Rebellion – Greier vel ikke å svare 5 Gassin AM, men er såpass kjapp ut at det uansett burde være en luke direkte, og da kan Mikkelsen sende vinnerhesten tidlig til tet. Var helt OK fra dødens på 10 Rainman O. sist, men kommer den seg tidlig foran nå, ja, da kan rollene være byttet om. SPILLES!

V65-4 : 7 Nylund – Vant som ventet enkelt i Bergen sist, og holder fin form. Møter igjen riktig motstand i kveld, og vil få mange tilhengere i totoen. Dog har denne aldri vært veldig stabil tidligere, og distansen er nok heller ikke et pluss. Vi nøyer oss derfor med å sette den først, og tør ikke å gå ALL IN på den her.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


V65-5 : 8 G. Jerken – Dette er et dårlig utskrevet løp. Hadde man hatt G. Jerken på 40m tillegg her, ja, da hadde løpet vært langt mer interessant. G. Jerken avgjorde enkelt i Bergen sist, og holder sin fine form. Har stor fordel av et lite felt i kveld, og runder normalt samtlige om den leverer som den skal. Er en svært motivert favoritt.

V65-6 : 5 Oscar Tile – Skal være en god hest i et løp som dette, og den gjør en spennende start i ny regi. Bjørn Steine får sjansen, og det liker vi. Må bare prøves direkte da den fort kan være «oppbrukt» som et godt objekt neste gang. SE OPP!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.