(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 11.45 / V75-1 er i gang klokken 15.00


Årjäng byr på utfordringer i dagens V75-omgang, og igjen kan det gå mot store kroner. Den beste bankeren dukker opp direkte, og en formtoppet 5 Gazza B.R. skal ha en god sjanse i et løp som dette. Gå ikke glipp av følgende:

V75-1 : 5 Gazza B.R. – Gikk tidsmessig bra i V75’en sist, mens den var god til seier nest sist. Er i toppform, Goop er opp på sin springer, og den har en veldig fin oppgave foran seg. Blir hardt betrodd, men dette er en motivert favoritt som har en god sjanse i et løp som dette.

V75-2 : 4 Lysjö Isa – Har form til å storskrelle mot en ganske formløs gjeng, og vi setter den helfrekt først. Den fullførte meget fint mot gode hester nest sist, mens den sist gikk ordentlig PIGG i mål etter sene luker. Smyger med her, og med luker har den altså form til å spurte ned samtlige. SE OPP!

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-3 : 10 K.E. Palema – Er en veldig fin 4-åring som dessverre har rotet seg bort to ganger på rappen for sin nye trener. Til denne starten justerer man utstyret, og håper også at auto skal hjelpe på å få den bedre avgårde. Er mer enn god nok på kapasitet, og den skal med på en tidlig gardering. PASSES!

V75-4 : 10 Effective – Har vunnet 3 av 4 løp, og er lovende. Var bunnsolid etter en sluttrunde i dødens sist, og vant på en meget god tid da. Skal ha en del å gå på, og den dukker nok opp i fremste rekke igjen. SPILLES!

V75-5 : 12 Rolf Martin – Har en VELDIG overkommelig oppgave foran seg nå, og her kommer vel det en etterlengtet seier? Den ble sittende fast på Bjerke nest sist, og fast satt den også sist. Drar stor fordel av et lite felt, motstanden er med få unntak billig, og dette er en hest vi tror MYE på i dagens V75-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV75-6 : 15 Jackson Avery – Vi er fullt klar over at vår ide ikke har noen fordel av distansen, men nå er den billig ute, og pleier å være svært giftig når den får gå med i rygger. Solgte seg ganske dyrt mot gode hester sist, og holder flott form. Er meldt uten sko på alle fire, og det er et pluss. PASSES!

V75-7 : 10 Tasherit – Dette er en meget bra hoppe, den har superform, og burde passe perfekt i hendene til Jansson. Avgjorde sikkert etter galopp sist, og vi hadde 13,1 s 800m på klokken. Nest sist ble den sittende fast som fulltanket. Her er det en del «bløte» hester med, og vi er inne på at vår ide avgjør dette på ren styrke. Soleklar tipsener.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.