(Nettavisen)

En ny flott trav- og galoppuke står foran oss. Onsdag innledes V86 Super Days på på Solvalla/Åby. Onsdag, torsdag og fredag denne uken og mandad, tirsdag og onsdag neste uke er med i V86 Super Days. Neste tirsdag er Bjerke medarrangør. I finalen av V86 Super Days V86 er det ekstra penger å spille om i form av Multijackpot som allerede lyder på SEK 3 767 056. Endelig beløp som inngår i Multijackpot blir først klart når V86 løpene er avsluttet tirsdag 4.oktober. Den kommende uken byr elles på V75 på Bjerke både tirsdag og lørdag og søndag er Øvrevoll vertskap for en herlig internasjonal V64-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Før den tid skal vi gjennom en innholdsrik mandag som blant annet byr på V65-jackpot på Momarken i kveld med 207 999 kr ekstra i sekserpotten. Mandag kveld er det i tillegg V64-omgang på Färjestad. Mandagen innledes med V4-lunsj i Østersund.

Men i denne artikkelen skal det heretter handle om Momarken og kveldens V65-løp som altså byr på jackpot og 207 999 kr ekstra i sekserpotten. Formsterke Eirik Høitomt sitter opp bak min V65-banker i V65-3/V5-1.

Flotte forutsetninger for bankeren
Det handler om den toppstammede treårshoppa 2 Christina K. som fortsatt har tilgode å smake seierens sødme på sine fire første starter. Så dog veldig formsterk ut i rygg på vinneren 7 Madeleine R. i sin siste start på Bjerke for drøye 14 dager siden. Satt bom fast da med masse spart. Står 20 meter bedre til kontra Madeleine R. i kveld og med kun tre hester på strek, skal det være snakk om en flott vinnersjanse. 2 Christina K. blir min V65-banker i kveld og bankerspilles også i V5-spillet.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Fungerte ikke som best sist - blir min DD-banker i kveld
Kveldens to DD-løp er ikke lettløste, men i V65-6/V5-4/DD-2 har jeg feeling for at høykapable 7 Stas Bragd tar hjem seieren om han leverer som best. Fireårsvallaken til dyktige Per M. Hvattum innfridde ikke som min V65-banker sist på Momarken (for en måned siden), men har kapasitet langt utover sitt grunnlag. Jeg bruker 7 Stas Bragd som min DD-banker i kveld.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

To hester gjør opp i V65-1
Kun sju hester stiller opp bak startbilen i V65-1 og favorittduoen 2 I.D. Derrier Pas og 6 Silverblixt skiller seg klart ut. 2 I.D. Derrier Pas blir nok ganske klar spillefavoritt, men 6 Silverblixt har vært ekstremt forbedret i regi Jens Kristian Brenne og imponert i to strake seiersløp. Jeg spiller begge hestene på samtlige V65-forslag.

Riktig favoritt i V65-2
Eirik Høitomt tok tre seire på Jarlsberg fredag og utenom min V65-banker, har han flere gode kort på hånden i kveld. 1 Travis er ihvertfall en motivert favoritt i V65-2 og skulle Høitomt lykkes med å forsvare sitt innerspor i kveld, er mye gjort. Kunne ikke stå imot en kanongod Pingo Superb i sitt siste løp, men møter ingen av dennes kaliber i kveld.

Herlig spilleløp i V65-4/V5-2
Kveldens klart beste spilleløp får vi i V65-4/V5-2. Ti kaldblodshester møtes til dyst i et sprintløp og mitt "drag" i løpet, heter 9 Eld Brando og Herman Tvedt. Trakk seg litt fra dødens sist til femteplass, men gjorde et solid løp til andre nest sist. Fra et fint niendespor, blir det nok ryggløp i kveld og motstandsmessig ser det klart overkommelig ut.

Kan ta årets første seier i kveld
6 Explosive Flory radet opp med sterke løp i fjor og tok fem seire. I år er det ikke blitt noen seire på åtte starter for Desserud-hoppa, men i kveld har hun en flott oppgave foran seg i V65-5/V5-3/DD-1. Har sin klart tøffeste konkurrent på utsiden og er den klare tetkandidaten i løpet. Det skal være snakk om en bra vinnersjanse for 6 Explosive Flory i kveld.