(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Romme byr på en åpen og spennende V65-omgang i kveld. Det er svake hester i omgangen, og kuskene er heller ikke de man er vant å se mest i banen. Vår største bong til Kr.1 800 er uten bankere, og vi skal til lukene med følgende:

V65-1 : 10 My New Chapter – Er egentlig en ganske grunnkapabel traver, men som har sine problemer, og ikke levert som ønsket i år. Var dog noe forbedret sist, og det er mulig at den endelig er på riktig vei igjen. Møter helt riktig motstand nå, og skal ha en fin sjanse i billige omgivelser som dette.

V65-2 : 1 Viggo La Ma – Er stadig bedre enn raden, og ble knallhardt disket sist. Varslet dog full form, og må være spennende i billige omgivelser som dette. Med auto så blir det på med en BIKE, og det er et pluss. Dukker opp på foto om den bare ikke blir fast fra innersporet.

V65-3 : 10 Kong Henry – Dette er en bra «kalding» som gjør en spennende start i ny regi. Har kommet inn på stallen til Nathalie Blom nå, og får hun den tilbake der den var som best i fjor, ja, da skal mulighetene være store mot en formløs gjeng. Prøves som et ordentlig frekt drag. 6 Kajsas Ture – Så veldig fin ut i prøveløpet sist, og er god nok om den bare kommer seg rundt feilfri.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-4 : 10 Hera Eck –
Vi plukker med oss fire hester her, og mener at de skiller seg klart ut. Ideen hadde et bra fjorår, men har ikke levert like sterkt i år. Nå har den skiftet regi, og vi liker skarpt når hingster/hopper skifter miljø. Møter riktig motstand, og er verdt et forsøk direkte.

V65-5 : 2 Enge Eros – Har gjort fine løp fra vriene utgangsposisjoner på slutten, og må passes når den nå står veldig mye bedre til spormessig. Er en god hest i et løp som dette, og den er spillbar med nydelige betingelser.

V65-6 : 6 Zolatin – Har radet opp, og vært klart bra. Kommer nå ut etter en liten pause, den får normalt gratis tet, og siden skal mulighetene være store. Lar seg rett og slett ikke fange fra tet?

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.