(Nettavisen)

Lerum med enorm V75-suksess på Forus - over 2,6 millioner innspilt
Undertegnede leverte meget solide vurderinger til lørdagens V75-omgang på Forus. Riktignok ble min hovedbanker på Nettavisen Ble Du Gers kun nummer to i V75-6, men SAMTLIGE SYSTEMSPILL, og seks siste info-bonger satt som de skulle på Eksperten.

Totalt ble de altså fullklaff for 19 andelslag og disse spilte inn formidable formidable 2 651 419 kr. Nettavisen omsatte for kr 212 816 til denne V75-omgangen på Eksperten.

Lerum med V86-fest i Sverige - 1,4 millioner innspilt
Tipsene til undertegnede satt EKSTREMT godt til onsdagens JACKPOTOMGANG i det superpopulære V86-spillet. Totalt ble det fullklaff for hele 56 lag på Eksperten. Hovedbankeren etter strykninger var Racing Mange, mens den nest beste bankeren var Raya Maya. Skrellen i finalen, Sourire Frö, ble det servert solid info på, og den var vårt 2-valg.

Totalt ble det 1 399 944 kr innspilt på de 56 andelslagene som gikk inn med 8 rette. Nettavisen omsatte for 140 000 kr til onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 17.30 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Det er Gävle og Halmstad som står for kveldens V86-omgang, og det er alt annet enn noen enkel omgang som venter. Den beste bankeren fant vi i V86-2, og dette ser veldig bra ut for 3 Emoji. Skal ha en fin sjanse å kjøre seg tidlig til tet, og da burde dette løpet være over. Våre tips til kveldens omgang er som følger:

V86-1 : 7 First Tartar – Fullførte klart bra etter et lengre avbrekk sist, men hadde nok også svært godt av det løpet i kroppen etter pausen. Er lynrask ut på volte, den skal ha en god sjanse å nå teten, og da vil den ikke bli enkel å ha med å gjøre. Leder rundt om? 1 Mats Tooma – Var BRA i debuten for sin nye trener sist, og dette er en grunnkapabel traver som skal bli spennende å følge i regi Svante Ericsson. Er sikret et bra opplegg fra innersporet, og dukker nok opp på foto om den ikke blir fast. Motbudet.

9 I Love You Sisu – Er ikke så verst, og nå er den billigere ute. Liker distansen, og får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 7 B : 1-9-6-5-12 C : 10-3-4-2-8-11

Mandag fortsetter V86 Super Days. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-2 : 3 Emoji – Vant veldig enkelt fra tet sist, og kommer til Sverige med toppform. Løste meget bra ut sist, og løser den noe tilsvarende her så kan det fort bli gratis tet. Er utrolig bra når den er som best, den har en helt riktig oppgave foran seg i kveld, og det er snakk om en svært motivert favoritt som også vi tror på. 7 Guzz Mearas – Spurtet bra mot gode hester sist, og er i en ordentlig bra form. Er ikke den som vinner veldig ofte, og det har kun blitt en seier de to siste årene. Kan dog vinne dette, om det da blir feil for favoritten.

2 Burning Man –
Dukker opp etter et lengre avbrekk, og Petri Puro ligger lavt. Det er et snilt opplegg som gjelder første gang ut. Er uansett såpass god at den får stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 3 B : 7-2-8-5 C : 6-9-4-1

Mandag fortsetter V86 Super Days. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-3 : 7 Brageson – Hadde et «gratisløp» sist, og vant også veldig enkelt fra tet da. Gangen før avsluttet den meget sterkt, og på klokken stod det 21,9 s 800m. Har blitt strøket inn ett spor, den er kjapp fra start, og her klemmer nok Ohlsson til direkte. Soleklar tipsener. 5 Kolbu John – Favoritten har faktisk hentet tillegg på denne tidligere (24. juni), og den er altså ikke like bra. Nå passer dog distansen bedre, den er lynrask fra start når den løser (har tatt tet fra spor 8 bak bilen tidligere), og fra eventuelt tidlig tet vil den lede lenge. Motbudet.

6 Guli EM – Har fått to løp i kroppen etter en liten pause, og spurtet strålende sist. Kom da til mål med krefter igjen, og den fikk et stort pluss i kanten av oss. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 8 B : 5-6-4-9-7 C : 2-12-11-10-3

Mandag fortsetter V86 Super Days. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-4 : 4 Icebreaker Sisu – Her er det svært jevnt, og det skiller lite. En bred gardering kan dermed være smart. Ideen vår får normalt tet, og er den bare på hugget for dagen så leder den fort dette rundt om på en bane som Halmstad. Var dog kun helt OK sist, mens den tredje sist var meget god fra tet. Jogget da 13,1/2140ma, og gjør den noe tilsvarende her så dreier det seg normalt om en vinner. 3 King Only The One – Er veldig sterk, og den pleier å dukke opp i fremste rekke når den får aksjonen å stemme. Holder for tiden flott form, den står i et bra spor, og er nok med helt i fremste rekke i et løp som dette.

1 Kinky Steel – Er veldig kapabel, men også veldig usikker. Innersporet er dessuten ikke noe optimalt, og den kan ikke bli noe annet enn en outsider fra denne utgangsposisjonen.

Vår rangering : A : 4 B : 3-1-12-8-5-10-9-2 C : 7-6-11

Mandag fortsetter V86 Super Days. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V86-5 : 11 Massive Hangover – Kontret hjem seieren sist, og viste 11 s 800m da. Er veldig stabil/flink, og er mer enn god nok i et løp som dette. Baksporet er naturligvis ikke optimalt, men den har vunnet bakfra på sprint tidligere, og kan greie seg igjen. SPILLES! 5 One More Time – Var knallgod sist, og bare forsvant fra til en overlegen seier. Gjorde da mye jobb selv, og vi likte virkelig det vi fikk se. Er kjapp ut, og har løst bra ut fra trange spor i volten før. Må med på en tidlig gardering.

9 Budets Olof – Plukket ned Nordetia sist, og bekreftet sin flotte form. Kommer nå ut etter en liten pause, men leverer den som før denne pausen så er den med i fremste rekke. Vi kjøper dog ikke at den skal være såpass hardt betrodd som den var når dette tipset ble lagt ut.

Vår rangering : A : 11 B : 5-9-7-12-8-4-6 C : 10-3-1-2

V86-6 : 10 Conte Prad – Varmet opp i en fantastisk stil før løpene sist, og ble trykket ned til 1,5 x flesket. Det ble ingen seier, men den fullførte fint etter å ha åpnet første 1000m på 10. I kveld passer distansen langt bedre, nå har den fått et løp i kroppen etter pause, og den må tas på alvor. 3 Inspiration – Satt bom fast som fulltanket i Derbykval nest sist, mens den gjorde det bra fra langt tillegg sist. Er en meget bra hest i grunnlaget, og fra et nydelig spor er den selvskreven på bongen.

2 Rossi Garline – Holder sin fine form, den er meldt med BIKE, og fra et bra spor bak bilen får den stå som løpets outsider.

Vår rangering : A : 10-3 B : 2-6-8-5-9-12 C : 1-7-4-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 5 Ingesson – Er en svært grunnkapabel traver som virker å få ut sitt fulle potensial i sin nye regi. Den var meget god første gang ut for sin nye trener, og tapte da på foto. Sist forsvant den fra til en overlegen seier, og kom mer eller mindre fulltanket til mål. Denne har MYE å hente om den leverer som vi tror den kan i tiden fremover, den blir garantert ikke mye spilt her, men den MÅ passes. 6 Final Whistle – Ble sittende fast med krefter igjen i V75’en sist, og holder toppform. Blir veldig hardt betrodd nå, men det er vingelrisk, og vi er alt annet enn sikre på at denne bare vinner dette. Rankes ut som et 2-valg.

12 M.T. Montpelier – Er i en fantastisk form, og leverte et helt strålende løp etter galopp sist. Selv fra et kaldt spor må den rankes inn som løpets store outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 6-12-1-3-7-4 C : 8-2-9-11-10

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 2 Primadonna Tile – Er veldig bra, og en del bedre enn det grunnlaget den har på konto. Vant enkelt mot en billig gjeng sist, og fikk et perfekt løp i kroppen før denne oppgaven. Skulle Johan Untersteiner greie å ta seg til tet så kan dette være over. Skal stå først på ranken. 7 Use Face – Denne har funnet formen i regi Adrian Kolgjini nå, og fullførte råsterkt sist. Gangen før spurtet den bra på en oppjaget sprint. Er sterk/tøff, og med flyt på veien vil den felle mange til slutt. OBS!

6 Italy Mearas –
Avgjorde sikkert mot ganske billig motstand sist, og den holder fin form. Kusken er inne på at man kan utnytte sporet, og skulle den komme seg foran så vil den naturligvis lede lenge. 13 Love No Pain – Dukker opp i ny regi i kveld, og vær litt ekstra OBS når hopper skifter miljø. Det kan gjøre at de tenner veldig til, og på kapasitet/fart er Love No Pain god nok til å blåse samtlige. Må med på gardering.

Vår rangering : A : 2 B : 7-6-13-9-12-5-1 C : 10-4-3-14-15-11-8

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.