(Nettavisen)

Lerum med ny V4-fest 20. september - Kr.960 ble til Kr.54 841
V4-tipsene til undertegnede satt igjen svært godt i lunsjen til Sverige. Steindype Mellby Ivy (3,5%) ble trukket frem som en tenkbar skrell, og sjokket Danilo H.B. (4,6%) stod først på ranken. DD ble ranket ut på TO rekker, og oddsen ble saftige 277,06! V4-bongen til Kr.960 satt som den skulle, og her ble utbetalingen hele Kr.54 841,-. På Eksperten ble det totalt levert tretten bonger, og seks av disse betalte ut Kr.54 841 hver seg. Omsetningen var 9 000, og totalt spilte vi inn 329 046,-

Lerum med V4-fest i Årjäng 16. september - Kr.960 ble til Kr.55 222
Det ble særdeles vrient i Årjäng denne fredagen, og ingen greide hverken V65 eller V4. I V4-spillet satt dog undertegnede sine tips bra, og det ble noen solide treere for de som tok rygg på den store bongen til Kr.960. Steindype Slotts Anna (0,9% - odds 56,61) var nemlig med på kun tre hester, og det må kalles et solid lås. Vi røk på to hester i V4-3, og det ble dermed to treere på bongen til Kr.960. Utbetalingen ble storfine Kr.55 222 for disse to treerne. På Eksperten ble det levert åtte V4-bonger, og tre av disse (fire andeler a Kr.300 / fire andeler a Kr.250 / fem andeler a Kr.200) betalte ut Kr.55 222 hver seg.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sendingen begynner klokken 17.30 / V86-1 er i gang klokken 20.30

Det er skrellbanen Axevalla og Bollnäs som står for kveldens V86-omgang, og dette er en vrien omgang uten veldig mange klare bankerkandidater. Vår beste banker i omgangen dukker opp i V86-2, og det løpet vinner 10 Per Viking om den leverer som best. Våre komplette tips til kveldens løp er som følger:

V86-1 : 3 Adde S.H. – Var helt rå når den vant på 11,1/2140ma tredje sist, og viste virkelig hvor god den kan være da. Så ble den kjørt ned i kjelleren nest sist, mens den kom til mål med litt krefter igjen etter sene luker sist. Kan muligens kjøre seg tidlig til tet i kveld, og da har den en god sjanse om den leverer som best. Er en motivert tipsener. 4 Hands Down – Har funnet toppformen, og var meget god på Färjestad sist. Trakk da topphester med seg i tredjespor i sluttrunden, og fullførte sterkt. Er neppe dårligere med det løpet i kroppen, og det skal bli spennende å se den i hendene til Rennesvik. Motbudet.

8 E. Type Cash – Har vel ikke helt slått til for Flemming? Vi trodde nemlig denne skulle bli en HIT for den dyktige treneren, men det har den ikke blitt, enda. Fullførte helt greit fra dødens i Danmark sist, og formen er nok ikke så verst. Goop opp er et pluss, men at den trolig må vinne dette fra dødens er et minus. Blir kun en outsider for oss.

Vår rangering : A : 3 B : 4-8-1-6 C : 7-2-5

Fredag fortsetter V86 Super Days. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr. 1 500.

V86-2 : 10 Per Viking – Er en vinnerhest, men burde ha vunnet sist for å få godkjent. Fikk det sydd opp, og vi ble skuffet over at den ikke greide å avgjøre. Kan ha gått frem med det løpet i kroppen etter pause, den har stor fart i kroppen sin, og distansen er intet minus. Kan være helt «klar» om den leverer på topp, og den skal stå klart først på ranken. 12 Valle Storm – Fullførte fint sist, og holder toppform. Kommer nå ut på sin beste distanse, den er veldig kjapp, og er en tenkbar skrell om ikke favoritten leverer på topp.

7 Järvsö Tord – Stoppet fra tet sist, og må ha vært syk da. Kan blåse til tet igjen, nå passer distansen perfekt, og har den dagen så er den alt annet enn ueffen. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 10 B : 12-7-8-1 C : 11-4-3-5-6-9-2

Fredag fortsetter V86 Super Days. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr. 1 500.

V86-3 : 10 Vincentius – Dette er et VIDÅPENT oppgjør hvor få er helt sjanseløse. Ideen ser ut til å gå veldig under radaren, men dette er en god hest i grunnlaget, og vi roper et varsko. Tredje sist havnet den utvendig leder, galopperte i siste sving, men hadde travet en lav 13-tid på mellomdistanse uten galoppen. Akkurat det kan ikke mange i dette feltet. Ble kjørt på sikkerhet sist, men fullførte fint med krefter igjen. I kveld passer distansen bedre, og feilfritt kjemper den om seieren. PASSES! 3 Winner Brodde – Avgjorde sikkert nest sist, og viste da 11,5 s 800m. Sist var den en bra bit bak vinneren, men fullførte uansett OK. Er en ganske lovende 3-åring, nå står den spennende til, og skal naturligvis med på en tidlig gardering.

12 Boss Design – Speedet inn til seier sist, mens den avsluttet også ordentlig bra nest sist. Er giftig når den får gå med i rygger, motstanden skremmer ikke, og den er en klar outsider i et ellers åpent oppgjør.

Vår rangering : A : 10 B : 3-12-6-5-1-4-14-13 C : 7-11-9-2-15

Fredag fortsetter V86 Super Days. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr. 1 500.

V86-4 : 11 Bato Tösen – Virker å bli litt «glemt» i kveld, og når vi la ut våre tips hadde den kun 5% av innsatsene på seg. Det mener vi er veldig feil. Dette er en hoppe som har møtt de beste i årgangen, den er en av hoppene med best fart i årgangen, og kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. Ble sittende fast sist, og det så ut til å være bra med krefter igjen i tømmene til Edin. Fra dette sporet kan den komme fykende direkte, og vi blir fakta ikke sjokket om den kan kjøre seg tidlig til tet. Så rask er nemlig denne. På drømmedistansen må den bare prøves, og denne frekkisen står klart først på vår rank. 5 Kaksi – Er MILEVIS bedre enn raden, og i SM sist ble den sjenert til galopp på siste bortre. Gangen før kom den voldsomt tilbake etter en grov galopp, og da var den rett og slett knallgod. Feilfritt = da kjemper den garantert i fremste rekke.

3 Sundo Söjt – Er ikke enkel å sveive inn, og det kan være sånn at det kun blir en god plassering igjen. Vi velger dog å varsle litt da den har løftet seg på slutten, og sist viste den 24,2 s 900m etter galopp. Hadde 0,9% av innsatsene på seg når dette tipset ble lagt ut, og det er for lite.

Vår rangering : A : 11 B : 5-3-4-7-1-10-12-14 C : 6-15-9-8-2-13

V86-5 : 5 Hilltop Hawk – Var under pari etter en liten pause sist, og det er klart at slikt gjør oss noe usikre. Har dog en helt skreddersydd oppgave foran seg i kveld, og nå blir den rigget til med skoløs balanse samt at det blir festet på en BIKE. Er brennkvikk fra start når den blir laddet med, og det er soleklart at Stefan Persson kommer å klinke til direkte. Har kjappe hester innvendig, men skulle den likevel greie å komme seg foran, ja, da pleier den å selge seg dyrt. Har kun gått to løp i tet, og det er blitt seier ved begge anledninger. PASSES! 1 B.G. Pastor Jonte – Holder helt OK form, men heller ikke mer. Er lynrask fra start, nå er den kuskeplusset med Goop, og fra innersporet er den en tidlig gardering.

3 Immigrant AM – Har vært ute på upassende distanser de siste gangene, og nest sist var den også ute i for tøffe omgivelser. Nå passer det meste mye bedre, den får på seg en BIKE, og er kjapp fra start. Dette er løpets outsider.

Vår rangering : A : 5 B : 1-3-4-2-10 C : 7-11-6-9-12

V86-6 : 8 Immanuel K. – Blåste inn til en sprettlett seier for noen dager siden, og har nå virkelig funnet toppformen. Det lukter at det blir litt kjøring her, og da er det aldri feil å komme bakfra med sparte krefter. Speeder ned alt igjen? 7 Ruger – Flere var noe kritisk til innsatsen til Ruger sist hvor den vant knepent. Avviste dog en såpass god hest som High On Pepper, og når vi fikk se den uken etter så var fakta det en meget god prestasjon av Ruger å vinne det aktuelle løpet. I kveld risikerer den svar innvendig, og den skal være helt på topp om den skal vinne dette fra dødens. Ulf Ohlsson sitter seg opp, og hesten burde være i trygge hender da. Motbudet.

11 Atomic Face – Hadde en drømmeoppgave foran seg sist, og den holdt sikkert unna fra tet da. Merkelig nok betalte den ut solide 7x flesket i totoen. Glem ikke at vi her snakker om en hest som ble sittende bom fast i sitt Derbykval tredje sist, og møtte da bedre hester enn dette. Er meldt med baksko i kveld, men fakta er at den har gjort sine beste løp med sko på alle fire. Outsideren.

Vår rangering : A : 8 B : 7-11-6-5 C : 9-10-2-4-3

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-7 : 1 So Superb – To hester skal være et BRA lås her. Vår ide hadde faktisk kun 5,4% av innsatsene på seg når vi la ut dette tipset, men denne vil det bli skreket på, og den kommer å fyke oppover i prosent. Noe den også skal gjøre da det er riktig. Den gikk helt enormt etter galopp sist, og kom formidabelt tilbake da. Nest sist gikk den kolossalt bra etter galopp i NM, og møtte da mye bedre hester enn dette. Skal ikke være sånn veldig usikker, og vi håper/tror på en feilfri utgave i kveld. Blir den bare ikke fast fra innersporet (helt OK fra start), ja, da skal det en veldig god hest for å svare denne til slutt. SE OPP!

5 Honfleur Mearas – Dette er hesten i mot, og hesten som bongene dobles med. Var tapper i nederlaget sist, og var tilbake på sitt beste da. Skulle den greie å ta seg til tet så kan fort dette være over, og den er selvskreven på bongen. DOBBELTBANKER!

Vår rangering : A : 1-5 B : 9-4 C : 7-6-2-3-12-10-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV86-8 : 7 Nordetia – Blir kanskje kveldens tyngste V86-favoritt, og mange går på denne da det ikke vrimler av bakere i omgangen. Er ingen stjerne, og vi liker ikke at den går og vrir på seg i løpene. Skulle den få svar, ja, da er den i trøbbel selv om den nå er billigere ute. Ble sittende fast sist, og var ikke helt bunnskrapt over mål. Da møtte den bedre hester enn hva den gjør i kveld. Motivert favoritt, men… 9 Cassiopeja Af Teda – Spurtet voldsomt nest sist, og hentet mange lengder på Nordetia da. Sist gikk den ikke like bra, og leverte en innsats på det jevne. På sitt beste er ikke denne så verst, og den skal med på en tidlig gardering fra smygsporet.

11 One Crystal – Har vært ute i tøffe omgivelser de siste gangene, og gjort det helt OK. Nå er den klart billigere ute, og den er god nok å overraske i et løp som dette. Rankes inn på outsiderplassen.

Vår rangering : A : 7 B : 9-11 C : 8-1-6-4-5-2-3-10

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.