(Nettavisen)

Vi står foran en herlig trav- og galopphelg. Lørdag byr Bjerke på en meget fin V75-omgang og søndag varter Øvrevoll opp med flere storløp og internasjonal V64-omgang. I tillegg er en rekke norske hester på plass i søndagens V75-omgang i Årjäng. Før den tid skal vi gjennom en innholdsrik fredag. V86 Super Days ruller videre i kveld og Axevalla og Bollnäs er kveldens arrangørbaner. På Jarlsberg er det V65 og V4 og fredagen innledes med V65-lunsj på Solvalla.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

I denne artikkelen skal det heretter handle om kveldens V65-omgang på Jarlsberg. Merk at V65-1 starter allerede kl 18.30. Det er ikke V5-spill i kveld, men V4-spill. Denne innledes i V65-3 og har spillestopp kl 19.10. Omgangens klart største favoritt kommer ut allerede i V65-2 og det blir også min V65-banker.

Du ser alle løpene fra Jarlsberg i kveld gratis på Nettavisen. Sendingen starter kl 17.30

Har tent til voldsomt i regi Lars O. Romtveit
Det handler om Bork Odin-sønnen 2 Arkan som lenge leverte meget solid i regi Jomar Blekkan. Men presterte ikke som best utover i fjoråret og dukket opp i regi Lars O. Romtveit i sommer. Leverte ikke som best i de første startene for Romtveit, men i det siste har det virkelig løsnet. Råsterk toer fra dødens på Spang Ole nest sist og vant lett etter tet hele veien sist. Støter på svært overkommelig motstand i kveld og normalt er det snakk om en vinner. 2 Arkan blir min V65-banker på Jarlsberg i kveld.

Solid sjanse for Malmin
Jeg var lenge inne på å spille med to bankere i V65 i kveld. 2 Quicksilver Tile har en meget fin oppgave foran seg i V65-5/DD-1 og må ha gode sjanser til å ta årets fjerde seier. Fra andrespor bak bilen, er nok Kristian Malmin på tidlig tetjakt. I en spennende DD-omgang, blir 2 Quicksilver Tile min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Åpent monteløp innleder
V65-1 er et monteløp der 3 Gustav Ø.K. (Kristine Kvasnes) og 7 Gompens Hønk (Malin Berås) blir en ganske klar favorittduo. Det er en motivert favorittduo også, men jeg tar med ytterligere fire hester på samtlige V65-forslag.

Malmin har mer på lager
Kristian Malmin har sin beste vinnersjanse i kveld med 2 Quicksilver Tile i V65-5, men også i V65-3 har Malmin-stallen gode kort på hånda. 6 Dynamic Dancer og 8 Hold Me Quick blir klart mest betrodd i løpet og Malmin velger selv å kuske førstnevnte og det er også en motivert favoritt i løpet.

Tre hester gjør opp i V65-4/V4-2
Det er klart skille på hestene i V65-4/V4-2 og jeg har god tro på at vinneren finnes i trioen 12 Frøyu Jerken, 2 Hassel Oliver og 9 Lome Spesiell. Eirik Høitomt får sjansen bak kapable 12 Frøyu Jerken og selv fra bakspor på 20 meter tillegg, setter jeg Wolden-traveren først på min rangering i V65-4/V4-2.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Årets første for kapasitetshesten
V65-6/V4-4/DD-2 er kun åpent for amatører og rekruttkusker og det er et svært ujevnt felt. 11 Cuando Bailando har vist fine takter gjennom hele karrieren, men samtidig prestert veldig ujevnt. Kommer ut etter fire måneders pause i kveld og har en fin oppgave på papiret motstandsmessig. Selv fra ellevtespor bak bilen, setter jeg hesten først på min rangering.