(Nettavisen)

Sendingen begynner klokken 17.30 / V65-1 er i gang klokken 18.30


PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Sørlandet byr på en flott V65-omgang i kveld, og dette er en omgang som er litt mer vrien enn hva som pleier å være vanlig på denne banen. Spesielt V65-3. V65-4, og V65-6 kan det skrelle ordentlig til. 7 Boh Erre har vunnet 8 av 10 løp for Hamre, og den står alene på alt i V65-2. Gå ikke glipp av følgende:

V65-1 : 1 Best Song Ever –
Fullførte fint sist, og kom til mål uten å være helt bunnskrapt da. Støter på en billig gjeng i kveld, den står veldig riktig til på strek, og må tas på alvor i et løp som dette. SPILLES!

Mandag fortsetter V86 Super Days. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V65-2 : 8 Boh Erre – Har vunnet 8 av 10 løp etter den kom til Hamre, og den gjør sjeldent en dårlig innsats. Trolig blir den sluppet til tet her, og vi ser ikke helt hvem som skal kunne plukke den ned. Er en svært motivert favoritt som også vi tror mye på.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-3 : 14 Moi Diva – Spurtet strålende sist (26,3 s 300m), og har vært positiv to ganger på rappen etter pause. Kommer nå ut etter en liten pause etter at den ikke var 100% i forkant av et løp 17. september, men leverer den som i sitt siste løp så er den mer enn god nok. Settes først, men her garderer vi bredt.

V65-4 : 3 Mantus – Holdt klart bra fra tet sist, og er på vei mot formen. I kveld passer distansen bedre, den har stor toppfart i kroppen sin, og den må med på en tidlig gardering i et løp som dette.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV65-5 : 4 Vestpol Kongen – Har vært knallgod på slutten, og fullførte fint på en meget bra tid sist. Står riktig til på strek, og fra tredje omvendt burde den dessuten få en fin start. Spilles!

V65-6 : 5 Gentle Reef – I finalen er det veldig jevnt/åpent, og vi plukker med oss litt hester her. Ideen er stadig bedre enn raden, og kom sterkt tilbake etter galopp sist. Er god nok i et løp som dette, og selv om den ikke akkurat er veldig enkel å sveive inn så er den verdt et forsøk i kveld. OBS!

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.