(Nettavisen)

En fantastisk flott V75-omgang venter på Bjerke travbane lørdag ettermiddag. Som vanlig når landets hovedbane har V75-løp, er den sportslige kvaliteten på løpene høy. Også spillemessig ser det svært interessant ut og som vanlig er det 10 millioner ekstra til en eventuell alenevinner. Jeg spiller med kun en banker i omgangen og den bankeren kommer ut allerede i V75-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ekstremt forbedret i Hamre-regi
Muscle Hill-sønnen 2 Thai Targyrian gjorde ikke noe videre vesen av seg verken som tre- eller fireåring og hadde gått mest på det jevne. En snau måned på Hamre-stallen hadde åpenbart gjort underverker og hesten var rett og slett lysende første gang ut i Hamre-regi på Jarlsberg for snaue tre uker siden. Lenset unna i tet og vant helt uanstrengt på 13.4/2100 meter autostart. Det er ikke veldig mye tøffere motstand denne lørdagen og startsporet er igjen helt perfekt. 2 Thai Targyrian blir min V75-banker på Bjerke lørdag og blir også min banker i V5-spillet.
Rangering V75-1/V5-3: A: 2 B: 8-7-4 C: 5-12-9-1-10-6-3-11

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-2/V5-4 - Hoppecupen. Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Veldig fin klasse på dette hoppeløpet i V75-2 der jeg markerer for hhv fem og seks hester på de ulike V75-forslagene.

5 Ness Tjo Fryd blir min knepne favoritt. Etter å ha vært seiersløs på 10 starter i fjorårssesongen, har hoppa kommet sterkt tilbake i år og vunnet tre løp. Er normalt kvikk i vei bak bilen og den klare tetkandidaten. 4 Makita er nok minst like hvass på en speed, men hun er som kjent best med ryggløp og kan ta årets sjette seier lørdag. Fra bakspor er både 12 April Faxa og 11 Monster Merete seiersaktuelle og 9 Lome Perla har også vinnerform i kroppen.

8 Stas Eldi matcher nok hele den gjengen på en maks dag, men fra åttendespor bak bilen er nok Per M Hvattum avhengig av at det løser seg litt underveis. De seks hestene gjør normalt opp om seieren i V75-2.
Rangering V75-2/V5-4: A: 5 B: 4-12-11-9-8 C: 10-6-2-7-3-1

Du ser alle løpene fra Bjerke gratis på Nettavisen. Sendingen starter lørdag kl 13.00

V75-3/V5-5 - Varmblodshester. Grunndivisjonen. 2100 meter autostart.
Frode Hamre vant tre løp på Bjerke tirsdag og Hamre-stallen er meget godt forspent med vinnersjanser også denne lørdagen.

I V75-3 blir Frode selv stor favoritt med treårige 3 Lennon B.R. som slo til med karrierebeste i seiersløpet på Bjerke for tre uker siden. Tok tidlig hånd om føringen da og vant helt uanstrengt. Gode forutsetninger også denne lørdagen og det lukter tidlig tet. Ser ut til å bli ganske så tung favoritt, men det er litt bedre motstand denne lørdagen.

9 The One har virkelig funnet stilen hos Kim Pedersen. Var min store obshest på Bjerke nest sist og vant enkelt da. Fulgte opp med en strålende avslutning fra køen sist i et bra V75-løp. Jeg tar med The One på samtlige V75-forslag og står på to hester på de fleste V75-forslagene. På det aller største velger jeg også å ta med formsterke 7 M.H. Getonmylevel og 2 Klaas B.R.
Rangering V75-3/V5-5: A: 3 B: 9-7-2 C: 10-5-4-8-12-6-11-1

V75-4/V4-1 - Varmblodshester. 2100 meter autostart.
Yarrah Bokos æresløp byr på 75 000 kr i førstepremie og halvparten av de ti deltagerne kommer fra stall Hamre. Det er verd å merke seg at Frode Hamre bankerspiller 1 Ble Du Gers i sin tipsspalte i fagbladet Trav- og Galoppnytt selv fra førstespor bak bilen. Det er interessant med tanke på hesten ganske sikkert blir overflydd.

Det kan bety tidlig tetkjenning for nestfavoritten 6 Falcon Eye som gjorde et ellevilt seiersløp på Färjestad sist. Det er ikke ofte hester som ligger sist runden fra mål vinner svenske V75-løp i sølvdivisjonen. Jeg tror uansett klart mest på at seieren står mellom 1 Ble Du Gers og 6 Falcon Eye i V75-4/V4-1.
Rangering V75-4/V4-1: A: 1-6 B: 3-5-4 C: 2-8-9-10-7

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

V75-5/V4-2 - Varmblodshester. Hoppeløp. 1609 meter autostart.
Et flott spilleløp venter i V75-5 og ingen av de ti hestene som stiller til start kan anses som sjanseløse. Jeg stopper uansett på fem hester på de større V75-forslagene.

Til tross for åttendespor på sprint, velger jeg å sette 8 Ottens Idol først på min rangering. Killingmo-hoppa har gjort sine fire siste løp i Sverige og vunnet to av dem. I de to andre har hun galoppert seg bort. På kapasitet tror jeg dette er beste hesten i feltet, så må det selvsagt løse seg litt fra åttendesporet. 9 Elvira Damgård har levert solide løp stort sett hele veien og vunnet tre av sine fem siste løp. Hun kan vinne igjen. 3 Jaipur B.R. er mulig tethest og sprint er beste distansen for Midtfjeld-hoppa.

1 Jazmine B.R. forsvarer trolig innersporet om Blekkan vil sitte foran, men jeg tror trønderhoppa er enda hvassere med ryggløp. Kan overraske fra et flott startspor. 2 Chloe' Degli Dei skuffet kanskje litt fra tet sist, men det er bra kapasitet i denne fireårshoppa og jeg tar Hamre-hoppa med på de fleste V75-forslagene.
Rangering V75-5/V4-2: A: 8 B: 9-3-1-2 C: 5-7-6-10-4

V75-6/V4-3/DD-1 - Kaldblodshester. 2100 meter autostart.
Veldig fin klasse på dette kaldblodsløpet der flere av hestene fra kaldblodsderbyet stiller. Blant dem 2 Baias som ikke kunne gjøre noe med Tjomsland-armadaen, men holdt flott til sjetteplass. Slipper Tjomsland-hestene nå og fra et flott andrespor bak bilen, setter jeg Midtfjeld-hesten først. 10 Grude Elling hadde jeg veldig god tro på i V75 på Klosterskogen tredje sist, men da ble mye feil for Djøseland-traveren underveis. Har sett dunderfin ut i to strake seiersløp på Forus etter det og kan vinne igjen.

3 Fyri var fjerde i Derby og slo 2 Baias ganske klart da. Litt andre forutsetninger nå, men løser Hamre-traveren noenlunde fra start, er han en opplagt seierskandidat her. De tre hestene skiller seg litt ut, men 1 Brenne Røn debuterer i regi Jens Kristian Brenne og det er spennende. Jeg betaler således for denne på de to største V75-forslagene.
Rangering V75-6/V4-3/DD-1: A: 2 B: 10-3-1 C: 5-4-7-9-11-6-8-12

V75-7/V4-4/DD-2 - Varmblodshester. Sølvdivisjonen. 2100 meter autostart.
Det er meget bra klasse på dette Sølvdivisjonsløpet, men jeg nøyer meg med fire kryss på de største V75-forslagene.

Lars Anvar Kolle velger å være tro mot Jan Kristian Waaler og kusker 5 Lucky Queen Soa. Han var også meldt på 9 Robertson, men valgte denne bort. Adrian Solberg Akselsen får nå sjansen bak den meget formsterke Hamre-traveren som fortsetter å betale ut overodds i vinnerspillet. Ga 67 igjen for 10 sist i seiersløpet på Bjerke. Det var hestens tredje strake seier. Blir ikke favoritt denne lørdagen heller. Jeg prøver meg med 9 Robertson som min DD-banker.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Favoritt i løpet blir seiersmaskinen 8 Miss Pepper. Tok sin sjuende årsseier på Bjerke forrige tirsdag og det fra dødens. Nå er det åttendespor bak bilen og mange startraske hester på innsiden. Jeg setter favoritten ned som andrevalg. 2 Caruso var solid toer bak Robertson nest sist og vant et billig lunsjløp på Jarlsberg svært enkelt forrige tirsdag. Frode Hamre kan sitte bak vinneren i V75-7. 6 Garth Vader imponerte i to strake seiersløp femte sist og fjerde sist, før det disk både tredje sist og nest sist. Ble kjørt på sikkerhet sist og satt fast i det lengste. Toppnivået er høyt på Garth Vader og han får plass på de to største V75-forslagene.
Rangering V75-7/V4-4/DD-2: A: 9 B: 8-2-6 C: 3-5-10-4-17-12-11