(Nettavisen)

Denne artikkelen er tilrettelagt av Kurt Leirvåg. Tips, analyser og
spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens galoppeksperter Birger
Christensen og Morten Olsen.

En ny flott trav- og galoppuke er vel i gang. Onsdag innledes V86 Super Days på på Solvalla/Åby. Onsdag, torsdag og fredag denne uken og mandad, tirsdag og onsdag neste uke er med i V86 Super Days. Neste tirsdag er Bjerke medarrangør. I finalen av V86 Super Days V86 er det ekstra penger å spille om i form av Multijackpot som allerede lyder på SEK 3 767 056. Endelig beløp som inngår i Multijackpot blir først klart når V86 løpene er avsluttet tirsdag 4.oktober. Den kommende uken byr elles på V75 på Bjerke lørdag og søndag er Øvrevoll vertskap for en herlig internasjonal V64-omgang.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Onsdagens V86-omgang på Solvalla/Åby naturligvis onsdag sportslige og spillemessige høydepunkt. Det er samtidig første omgang av V86 Super Days. Men det venter også en flott V65-omgang på Forus travbane. Her er det også jackpot med 281 057 kr ekstra i sekserpotten. Før kveldens V86/V65 er det som vanlig galopp til lunsj på menyen. Bro Park er vertskap denne onsdagen og det er både V4 og V5 på menyen. V4 er som vanlig først ut med spillestopp kl 12.20. En helt egen V5-omgang har spillestopp først kl 14.00.

Spennende omgang på Bro Park denne onsdagen.
Fyldige felter og høy vanskelighetsgrad på løpene tyder på en fin utbetaling for de som klare fire og fem rette i V-spillene.

V4-1 er et løp for den laveste klassen, og er vidåpent. 7 Started It All vant amatørløpet på Øvrevoll forrige onsdag, og kan fort legge på til to strake. 5 Menina leverte en helt greit livsdebut for 14 dager siden, og med litt forbedring kan det fort holde til seier.

I V4-3 forsøker vi oss med et lås på tre hester. 1 Wildfire er jevnheten selv og har vært 13 av 19 ganger på duoen de to siste sesongene. Førstesporet passer nok fint her. 3 Dust Devil leverte en flott spurt sist etter lang pause. Han er glad i årstiden, og vi forventer oss en god høst i år igjen. 5 Flying Barrel er også en høsthest. Innsatsen sist bak gode Nordic viser at formen er i anmarsj.

Også i V4-4/DD-2 tror på vi tre hester. 8 Princeton Graduate blir et ganske klart førstevalg for oss. Treåringen har leverte mange gode innsatser i årgangsløpene i år, og vi tror årets første seier kommer nå. I DD-spillet bankerspiller vi 8 Princeton Graduate.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


Tøffest kamp tror vi han får fra jevngamle 7 Douze Points og fireårige 2 Magno. Vi låser V4-4 på de tre hestene.

I V5-spillet tror vi 2 Jungle Vipes i V5-4 er det beste holdepunktet. Han har levert to sterke prestasjoner nå, og bør få sin første seier. Vi bankerspiller 2 Jungle Vipes på de fleste V5-forslagene.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen

Ellers prøver vi oss med et tohesters lås i V5-3. 1 Troublemaker og 4 Laoch Liath har vist noe som ligner form i ett ellers veldig svakt selskap.