(Nettavisen)

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksen


En ny herlig uke er i vente for vi som er glad i å spille på hester, og det store høydepunktet denne uken skjer på onsdag hvor det er MULTIJACKPOT I V86-SPILLET. Det ligger foreløpig 14,1 millioner ekstra i åtterpotten. Når det gjelder dagens V4-lunsj til Sverige så er den spennende, og vi spiller bankerfritt.

Gå ikke glipp av følgende:

V4-1 : 6 Made By Vitsand – I innledningsløpet blir 5 Underbarosåfin knallhardt betrodd, og det er også feltes i særklasse beste hest. Skuffet dog i finalen sist, og fra et trangt spor i volten er det alt annet enn sikkert at den løser feilfritt ut… Vi spekulerer, og ideen kan fort stjele dette løpet fra tet. Har vunnet 4 av 9 løp som den har gått i tet, den har vunnet på denne banen før, og formen er dessuten helt OK. PASSES!

Mandag fortsetter V86 Super Days. Ved å klikke på denne lenken kan du kjøpe deg inn i våre systemer/bonger. De koster fra Kr.50 til Kr.1 500.

V4-2 : 7 Blue Bell – Er ikke så verst på sitt beste, og kan nesten ikke få en bedre oppgave enn dette. Trengte løpet etter en liten pause sist, og møtte også veldig tøff motstand da. Nå møter den en billig gjeng, sporet passer perfekt, og vi iler til med tipsnikken.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under. Artikkelen fortsetter under spillboksenV4-3 : 8 Bottnas Impuls – Er i toppform, og rader opp med fine innsatser. Spurtet helt strålende sist, og kom til mål med litt krefter igjen da. Sporet trekker ned, men motstanden er overkommelig, og vi er veldig inne på at den dukker opp på foto igjen. SPILLES!

V4-4 : 12 Doctor Doxey Zenz – I finalen er det småskummelt, og en bred gardering kan vise seg å være smart. Favoritten er motivert, og kan ikke få en bedre oppgave når det gjelder motstand. Er dog noe variabel, og det er derfor ikke snakk om en «klink vinner». Vi plukker med oss totalt seks hester.

Stalltips er et spill der Rikstoto velger hestene og fyller ut kupongen for deg. En oppgradert spillopplevelse gjør det enkelt for alle, uansett forkunnskaper.