Kjempekamp av Marie Davidsen

HÅNDBALL: Tertnes - Byåsen
Nr 12 Marie Davidsen

HÅNDBALL: Tertnes - Byåsen Nr 12 Marie Davidsen Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Meland-jenta slapp inn kun fem mål på 36 minutter da Tertnes slo Halden.

DEL

Halden – Tertnes 15-20:

Ifølge BA var keepertalentet fra Meland avgjørende for seieren.

Marie Davidsen og Tertnes ligger nå på 2. plass i eliteserien, ett poeng bak Glassverket.

Tore Johannessens damer leverte en bunnsolid forsvarskamp borte mot Halden. Starten av kampen var preget av mye skuddbom fra begge lag, men da Tertnes begynte å sette sjansene sine, var østfoldingene aldri i nærheten av å true bergenserne.

Godt forsvarsspill og en meget god Marie Davidsen i buret var grunnen til at Tertnes kun slapp inn fire mål i 1. omgang, og selv om ikke alt stemte offensivt kunne bergenserne gå til pause med ledelse 11-4.

Etter 36 minutter hadde haldenserne kun maktet å overliste Davidsen fem ganger.

– Jeg er veldig fornøyd med det vi leverte de første 45 minuttene. Da er vi aggressive i forsvar, og lar de skyte fra distanse mens vi setter press på dem. Det gjør at mange av skuddene til Halden enten gikk over eller ble reddet av Marie, sa trener Tore Johannesen til BA etter kampen.

Nummer to i eliteserien

Den andre omgangen startet som den første, og Tertnes ledet 13-5 på det meste. Halden begynte å yppe seg midtveis ut i andre omgang, men kom aldri nærmere enn fire mål.

– Jeg føler at vi har kontroll gjennom hele kampen, og vi avgjør det vel kampen etter et godt overtall med åtte minutter igjen av kampen.

Dermed var seieren aldri truet for Tertnes, i en kamp der nevnte Davidsen sto en god kamp i buret, mens Stine Skogrand både ble toppscorer med fem mål og ble kåret til Tertnes sin beste spiller av den lokale juryen i Remmenhallen.

Tertnes går med denne seieren opp på en andreplass i serien, ett poeng bak Glassverket.

Artikkeltags