SPILLSENTERET med annonselenker fra Norsk Tipping

England kan overraske

Football - England v Estonia - UEFA Euro 2016 Qualifying Group E - Wembley Stadium, London, England - 9/10/15
England's Raheem Sterling celebrates scoring their second goal with Jamie Vardy
Reuters / Darren Staples
Livepic
EDITORIAL USE ONLY.

Football - England v Estonia - UEFA Euro 2016 Qualifying Group E - Wembley Stadium, London, England - 9/10/15 England's Raheem Sterling celebrates scoring their second goal with Jamie Vardy Reuters / Darren Staples Livepic EDITORIAL USE ONLY. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel

England elsker å slå Tyskland på hjemmebane.

DEL

Oddstips (Siste) Fulltreff for tirsdagens singeltips på Bolton til flotte 2,55 i odds (100 kroner i innsats), men både Luton og Lincoln skuffet i dobbelttipset vårt.

Onsdagens langoddsprogram er innholdsrikt, selv om det er lite fotball på menyen. Det starter med Katalonia Rundt på sykkel og tennis fra ATP-turneringen i Miami. Deretter  er det sluttspillkamper i ishockey fra den norske eliteserien, fra svensk SHL og Finland. Det er også håndball fra blant annet Norge, Tyskland og Danmark. Dagen avsluttes med en godbit fra Dortmund, hvor Tyskland er vertskap for England i en prestisjefylt privatlandskamp.

Klikk her for å levere inn lørdagens Lotto-kupong!

Klikk her for å levere fredagens Eurojackpot-kupong

Klikk her for å spille Vikinglotto!

Tyskland - England B

Privatlandskamp. Kampen spilles på Signal Idun Park i Dortmund. Tyskland mot England er alltid prestisjefylte oppgjør, selv om det bare er en privatlandskamp.

På de seks siste kampene har Tyskland fem seire og én uavgjort. England på sin side har tre seire og to uavgjorte på sine fem siste kamper.

Tyskland er favoritter på hjemmebane, men ikke glem at England vant 3-2 for ett år siden i en privatlandskamp på Olympiastadion i Berlin. Da snudde England 0-2 til 3-2-seier.

Det var den tredje gangen på rad Tyskland tapte på hjemmebane mot England. De tapte 1-5 i 2001, 1-2 i 2008 og altså 2-3 i 2016. De to siste kampene var privatlandskamper, mens 1-5-seren kom i VM-kvaliken. 

Men: Tyskland har likevel ikke tapt to kamper på rad mot England siden de tapte syv på rad mellom 1935 og 1966. Fem av kampene ble spilt i tidsrommet mellom 1954 og 1966, og da var det mot Vest-Tyskland.

Tyskland mangler en rekke sentrale spillere. Keeper Manuel Neuer, Mesut Ozil, Mario Gomez og Julian Draxler er alle ute med skader.

Det er ventet at tyskerne vil starte med Podolski, Muller, Shurle og Sanne offensivt. Podolski er kaptein i avskjedskampen sin på det tyske landslaget.

I EM i Frankrike skuffet England nok en gang fansen med en svak turnering. Det var stilt store forventninger til engelskmennene etter at de hadde gjennomført en solid kvalifisering, men de ble slått ut av mesterskapsdebutant Island.

England har ristet av seg skuffelsen nå, og de tar mål av seg å vinne sin kvalikgruppe og gjøre et bedre mesterskap i VM i 2018.

Den engelske landslagssjefen Gareth Southgate må i likhet med den tyske landslagssjefen Joachim Low også klare seg uten flere spillere. Phil Jones og Michal Antonio er begge ute med skader. Heller ikke Wayne Rooney, Harry Kane og Daniel Sturridge spiller kampen i Tyskland.

Raheem Sterling trente ikke tirsdag, og er usikker til onsdagens kamp.

Etter at Southgate tok over har forsvarspillet til England blitt vesenlig bedre. På de fem siste kampene har England kun sluppet inn to mål, og de kom i en privatlandskamp mot Spania i november. Southgate er faktisk ubeseiret etter at han overtok etter Sam Allardyce.

England skal møte Litauen i VM-kvalifiseringen på søndag, men jeg tror ikke at de kommer til spare på kreftene i onsdagens kamp likevel.

Lukas PodolskiEngelskmennene har kun tapt én av de siste 16 landskampene på bortebane. Tapet kom mot Spania i 2015. De har ni seire og seks uavgjorte, men det blir en tøff kamp i Tyskland.

Tyskerne har kun tapt én av de siste 18 kampene de har spilt i Dortmund, og Joachim Low menn har spilt 558 minutter uten å slippe inn mål. Det er rett og slett imponerende. 

Jeg har tro på en overraskelse i denne kampen. Uavgjort til 3,25 i odds er ok, men jeg flesker til med en dristig borteseier til England.

4,20 i odds på et England-lag i fremgang frister mest. Dette er selvsagt ikke et tips du skal satse hus, hytte og bil på, men vi klinker til med 100 kroner. Spillestopp er klokken 2040.

Her er vårt råtips onsdag 22. mars:

Tyskland - England 1,70 - 3,25 - 4,20 B

Total odds: 4,20