Funn av død mann (49) i Sandviken

Politiet mistenker ikke noen straffbar handling etter dødsfall ved Stemmemyren.

DEL

(BA): Forbipasserende oppdaget søndag formiddag en livløs person ved Stemmemyrshallen i Sandviken. Klokken 11.34 fikk nødetatene meldingen, og rykket ut med helse og politi.

– Det ble igangsatt livreddende førstehjelp. Kort tid etter ble det dessverre bekreftet av lege på stedet at vedkommende var død, skriver politiet i en pressemelding.

Stengte idrettsarenaer

Krimteknikere og etterforskere jobbet på stedet hele ettermiddagen. I 19-tiden gikk politiet ut med informasjon om at det var en mann på 49 år, bosatt i Bergen, som ble funnet død, og at de pårørende var varslet.

– Politiet har ikke grunn til å tro at dødsfallet skyldes en kriminell handling, forteller Silje Alsaker Solheim, jourhavende jurist i Vest politidistrikt, til BA.

Politiet sperret av fotballbanen ved idrettshallen. I tillegg ble det avgjort at svømmebassenget i Stemmemyren idrettshall ble holdt stengt, på grunn av utsikt til politiets arbeid.

Ber vitner melde seg

Innsatsleder i politiet, Tordis Myrseth, opplyste til BA på stedet at de jobbet med både teknisk og taktisk etterforskning.

– Vi har ingen vitner som vi kjenner til, men om noen har opplysninger som kan være relevant, må de ikke nøle med å ringe politiet, sier Myrseth.

Politiet har opprettet en tipstelefon med nummer 47696060.

Artikkeltags