– Sjå på meg då!

Klar: Adrian Sellevoll minutter før han skulle opptre under årets utgave av VG-listen Topp 20. Nå satser han på musikk.

Klar: Adrian Sellevoll minutter før han skulle opptre under årets utgave av VG-listen Topp 20. Nå satser han på musikk. Foto:

Onsdag kveld sto Adrian Sellevoll, mest kjent frå «Ex on the Beach», på scena framfor sitt største publikum nokon sinne. – Eg er blitt rolegare, seier han til BA.

DEL

Bergensartisten Adrian Sellevoll møter BA iført Gucci frå topp til tå bak scena på Festplassen i Bergen. Det er tre minutt før han skal opp på scen på årets VG-Lista Topp 20.

– Helt vilt her heime i Bergen

Sellevoll, mest kjent som deltakar på «Ex On The Beach», gleda seg til å spele i heimbyen:

– Dette er jo heilt supert, korpset er på plass, sola er på plass. Eg ventar at byen kan songen min, eg har aldri spelt for så stort publikum før. Tidlegare i dag var det tjue stykk som sprang etter meg og ville ha bilde, det er heilt vilt her heime i Bergen. Eg gler meg så mykje at eg til og med må drikke Cola utan sukker, sa Sellevoll og gliste nøgd.

PÅ SCENEN: Over 10.000 publikummere jublet for realitystjernen.

PÅ SCENEN: Over 10.000 publikummere jublet for realitystjernen. Foto:

Populær trass kontroversielle videoar

Sellevoll driv sitt eige plateselskap, Nonstop Music, og det er her han tener pengane, hevdar han:

– Det går veldig bra med musikken no for tida, og eg slepp ein ny låt i slutten av juli. Eg vil berre lage songar som handlar om å ha det gøy, nokre låtar er veldig «flex», seier Sellevoll.

Bergensartisten sine musikkvideoar er nokså kontroversielle, med innslag av både alkohol og våpen. I videoen til songen «Ha Meg» er ei Playboy-stjerne ein av skodespelerinnene.

– Korleis trur du videoane dine påverkar ditt unge publikum?

– Altså, eg fortel jo ikkje at dei skal gå og gjere det same som eg. Eg fortel berre om livsstilen min. Eg frontar det eg gjer i videoane, men oppfordrar ikkje tilhengjarane mine til å gjere det same. Playboy-modellen er også ei god venninne som eg vart kjent med på modelloppdrag i Milano.

– Kva meiner du med livsstil?

– At eg gjer det eg synast er gøy. For eksempel tulla vi mykje rundt med leke-«getz» (våpen) då eg var på modelljobb i Milano.

Trass kontroversielle videoar meiner Sellevoll han får lite kritikk:

– Eg meiner eg er den minst kritiserte realitystjernen i Norge. Eg er ein idiot, men eg er jo også veldig snill, seier Sellevoll.

Oppfordrer ikke: Til tross for kontroversielle videoer, mener ikke Sellevoll at det påvirker hans unge publikum i noen negativ grad.

Oppfordrer ikke: Til tross for kontroversielle videoer, mener ikke Sellevoll at det påvirker hans unge publikum i noen negativ grad. Foto:

– Eg har blitt rolegare

Sellevoll er nyleg ferdig med innspelinga av Farmen-kjendis, noko han seier var ei avslappande oppleving:

– Eg trengde å få litt ro etter Ex on the Beach, så det var herleg å komme til Farmen-innspelinga. Det var litt meir avslappande, for å sei det slik, eg har drukke mykje mindre alkohol i ettertid. Eg har blitt rolegare, seier han og ser rolig ut: – Sjå på meg då!

Artikkeltags