«Jeg stiller meg undrene til deres påstander om at det har vært gjort mange forsøk på å drive næring på området, men at dette ikke har lykkes»

Slik sg det ut på Lindås brygge då det var drift der.

Slik sg det ut på Lindås brygge då det var drift der. Foto:

Av
DEL

LesarbrevJeg stiller meg undrene til deres påstander om at det har vært gjort mange forsøk på å drive næring på området, men at dette ikke har lykkes.


Dette er direkte feile påstander, da regnskapene for driften fra tidligere eiere fra 2005 til 2010 var preget av overskudd, og bra omsetning. Driften sysselsatt også 9 årsverk.
At nåværende eiere ikke har lykkes med driften /investeringen sin er vel at de i utgangspunktet betale alt for mye for Lindås Brygge.


Noe som sannsynligvis har resultert i at de måtte ha en alt for høy leiesum fra de som var villig til å prøve.
Dette har medvirket til flere konkurser, og at de har også drevet på feil måte.

Et uttrykk som kommer på sin plass her er som følger. Rette folk på rett plass se til" Kieistraumen."
Feile folk på feil plass" Lindås Brygge ""

Jeg synes at det er oppriktig synd at denne flotte bygda Lindås skal minste et sånt tilbud som Lindås Brygge engang var. At folk i bygda ønsker seg tilbake til Lindås Brygge slik det en gang var er tydelig det er startet en fb gruppe. Som er på under en uke er vokst til over 500 medlemmer. Navnet på gruppen er Vi som vil ha et godt tilbud tilbake på Lindås Brygge.


Lindås Brygge var en stor samlingsplass i denne flotte bygda, der vi kan nevne kulturdager, matbord, dragebåtfestival, gjestehavn for båtfolk, og ikke minst arbeidet som har blitt gjort ved Lindås sluser som er en kulturhistorisk turistattraksjon.
Hilsen Jan Inge Espelid.

Skriv ditt lesarbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppmodar lesarane til å bidra med sine synspunkt, både på nett og i papir

Artikkeltags