Når omkjøring gjør vondt

Kunne det være en ide å la Bruvegen være envegskjørt, med unntak for beboere og utrykningskjøretøy?, spør Øyvor Haldis Larsen i dette lesarbrevet.

Kunne det være en ide å la Bruvegen være envegskjørt, med unntak for beboere og utrykningskjøretøy?, spør Øyvor Haldis Larsen i dette lesarbrevet. Foto:

Av
DEL

LesarbrevBruvegen i Knarvik er blitt ny biltrase mens de graver og stenger andre veger. Tidligere blindveg er nå gjennomkjøringsveg, begge veger, og det er til tider heftig. På kartet ser nok dette ut som en smart løsning: konsentrere plagene på et lite område. Men hva med alle som har sin daglige ferdsel her?

Beboerne ble lovet møte med kommunen, muntlig og i lokalavisa. Men de svarer oss på mail at med fortau og høyere gjerde mot barnehagen, har de gjort sitt. Å sette opp speil for å bedre uoversiktlig utkjørsel fra borettslaget, er uaktuelt.

Med parkerte biler langs vegen til høyre og garasjebygg til venstre, er det faktisk null sikt. Gående til og fra kaien, skoleelever, eldre på handling, har daglig sin ferdsel her.

Kunne det være en ide å la Bruvegen være envegskjørt, med unntak for beboere og utrykningskjøretøy?

Skriv ditt lesarbrev her «

DELTA I DEBATTEN! Vi oppmodar lesarane til å bidra med sine synspunkt, både på nett og i papir

Artikkeltags