Gå til sidens hovedinnhold

Bommen i aktivitetsløypa

Artikkelen er over 6 år gammel

Lesarbrev Dette er eit debattinnlegg, skrive av ein ekstern bidragsytar. Innlegget gir uttrykk for skribenten sine haldningar.

Ser nå at Lindås Kommune har vært å utbedret løypa rundt bommen. Passasjen er nå utvidet med ca. 50 cm. Det var ikke rare greiene.


Det jeg og mange med meg lurer på er: Hva er problemet med å flytte bommen noen meter nærmere idrettsbanen? Det kan vel ikke være det helt store problemet å få dette til. Det at man har en bom mitt i en aktivitetsløype er vel litt spesielt. Legger man så noen stabbesteiner langs veien vil dette hindre biler i å kjøre ned i løypa.


Når det gjelder fartshump med gangfelt ved inn-og utgangene til løypa er det rart at det ikke er nødvendig der, når man ser at det er laget et slikt litt lenger oppe i bakken ved krysset Lonsvegen- og veien inn til kirken. Det er mange flere som krysser veien ved løypa en der.


Håper nå Lindås kommune kan ta fatt i dette og få gjort de utbedringene som trengs. Det vi vet er at det er ca 600 som bruker løypa hver dag, så dette dreier seg om trivsel og trygghet for veldig mange innbyggere i Lindås kommune.


 

Kommentarer til denne saken