«Jeg stiller meg fullstendig enig med FNB her og støtter deres krav om en politianmeldelse»

Av
DEL

LesarbrevDette er eit debattinnlegg. Innlegget gir uttrykk for skribenten sine haldningar.Tilsvar til Alver MDG: "FNB - feil fokus for folk flest".

Nå surrer dere fælent på her. Dere blander hummer og kanari i deres debattinnlegg i avisen.

Saken om inhabilitet i gamle Meland kommune har ikke fått avdekket alle sider av saken. Dette burde være helt klart for MDG og. Og det burde være i alles interesse at alle sider av saken ble undersøkt av en uavhengig tredjepart. Noe det til dags dato ikke er blitt gjort.

Jeg stiller meg fullstendig enig med FNB her og støtter deres krav om en politianmeldelse og en grundig gjennomgang av alle fakta i saken. For selv ikke siste rapporten til Nordhordland Revisjon fikk innsyn i alle dokumentene i denne saken.

Og da er det bare rett og rimelig vi får en uavhengig instans til å gjennomgå alt fra et annet politidistrikt. Der alt kommer på bordet. Har det skjedd et lovbrudd så skal dette anmeldes og straffeforfølges etter loven.

  • Les alt om bakgrunnen for denne saka i artiklane det er lenka til under.
Rune Chr. Tollefsen gir i dette debattinnlegget støtte til FNB som har varsla at dei vil politimelde saka.

Rune Chr. Tollefsen gir i dette debattinnlegget støtte til FNB som har varsla at dei vil politimelde saka. Foto:


Slik som det står i dag så er det så stor uvisshet rundt hva som egentlig har skjedd, at det gir ikke innbyggerne i Alver sikkerhet og trygghet til våre styrende organer. Dette MÅ det rettes opp i. Vi kan ikke ha ansatte i ledende stillinger i kommunen som sitter med en sviktende tillit fra innbyggerne.

Det må selv både ordfører og kommunestyre klare å se. Her må vi rydde skikkelig opp og ikke bare vaske det vekk med en fille. Skal Alver kunne gå videre som en samlet kommune så må gammelt ugress lukes vekk så vi kan få en frisk ny start.

MDG ved Leif Johnsen og Anita Bakken, Alver MDG synes visstnok at tilliten til innbyggerne ikke spiller så stor rolle kontra å spille et politisk kort for å få oppmerksomhet. De vil feie saken under teppet og trekker frem kommuneøkonomien og utfordringene vi står i.

Jeg stemte ikke FNB ved valget. Men her støtter jeg de 100 % i denne saken. Anmeld saken og få alle kort på bordet så vi igjen kan fortsette med blanke ark og full tillit til våre folkevalgte i vår nye kommune. Dette skjedde tross alt før Alver var en realitet.

Jeg oppfordrer Sara Hamre Sekkingstad til å støtte dette så vi får saken ut av verden en gang for alle.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken