Ja, man må spørre. For verre reaksjoner på politiets kontroll på Knarvik videregående skole skal man leite langt etter.

Når 10 av 14 blir tatt i kontroll på ulovlig modifikasjon på syklene så blir det et rabalder av meningsytringer på NH avisen sin FB side.

Det er liksom ikke måte på hvor galt politiet har utført sin jobb. Man skulle nesten trodd ungdommene ble krenket på det groveste av de som håndhever loven vi alle er pliktig å følge.

«Ein gjeng frå Teknologi- og industrifag syntest kontrollen var noko overdimensjonert og enkelte var bekymra for å komme for seint inn til timen.»

«Den kraftigaste reaksjonen kom likevel frå ein forelder som kalla politiet og vegvesenet for «ein gjeng ulvar». Han meinte dei burde slutte å plage ungdommane, spesielt no når det er busstreik.»

Overnevnte sitat fra NH avisen 29 sept. burde egentlig si sitt.

Jeg lurer litt på hva vedkommende forelder hadde sagt om den håpefulle hadde kollidert i for høy fart, havnet under en bil og havnet på sykehus med knuste bein. Om da moped/lett motorsykkel var modifisert så gjelder ikke forsikringen lenger.

Om et kjøretøy, moped, lett motorsykkel eller bil er modifisert utover det den er godkjent for, så er den ikke lovlig. Det er så enkelt. Og klart vi trimmet og mekket på syklene på 70 - 80 tallet og. Men det var like ulovlig den gang som nå.

Så ikke skyt på de som håndhever loven og trafikksikkerheten.

Neste gang kan det være din sønn eller datter som ligger under en bil. Og er da sykkelen modifisert så kan man i verste fall risikere at forsikringen ikke gjelder.

Politiet jobber for trafikksikkerhet og for å sikre dine og mine barn i trafikken. Ikke skyt på de som jobber for å få våre barn hel hjem.

En stor honnør til Alver politi og Vangberg for den jobben de gjør.