↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked

HJELMÅS BYGG AS

Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

463 99 403

Besøksadresse

Helleåsen 22A
5915 HJELMÅS
 1. Beskrivelse


Hjelmås Bygg AS

Hjelmås Bygg AS ble startet i bakgrunnen til et enkeltpersonforetak som eieren har drevet i 10 år. ENK ble startet som en mulighet til ekstra inntekt. Etter hvert fikk ENK flere private kunder som trengte hjelp med forskjellige oppgaver innen bygge bransjen.

I 2012 ble det besluttet å bevege seg i en ny retning. Bedriften begynte å levere tjenester som underleverandør hos veletablerte entreprenører. Etter 7 arbeidsfulle og lønnsomme år som underleverandør og fulført.

 

Om Hjelmås Bygg AS

Mesterutdanning har eieren bestemt å etablere aksjeselskap som i dag er allsidig virksomhet innen bygg, ombygging og totalrehabilitering. Vi arbeider med både privat og næringskunder, hvor kvalitet og fleksibiliteter en viktig faktor for hvert prosjekt.

 Vi samarbeider med elektriker, rørlegger, blikkenslager og murere. Sammen med vårt brede nettverk av samarbeidspartnere kan vi finne løsninger for ditt prosjekt.

Hjelmås bygg AS er et mesterbedrift med virksomhet i Nordhordland og Bergen område.

 

Visio & Verdier

Hjelmås Bygg AS visjon er å alltid ha fornøyde kunder!

Hjelmås Bygg AS skal alltid levere bygg med god kvalitet og til en riktig pris. Fokuset på kvalitetssikring av arbeid i alle ledd og levere fortrinnsvis produkter og løsninger som er godt utprøvd i markedet, slik at vi kan garantere for utførelsen av et solid bygg. Vi er opptatt av ærlighet, høflighet og respekt og er seriøse i alt vi gjør.

 

Miljø og HMS

Hjelmås Bygg AS tar miljø på alvor.  

 HMS er avgjørende for konkurranseevnen og forutsetning for lønnsom vekst.  Vi er opptatt av å opprettholde alle lover og forskrifter om helse, miljø og sikkerhet gjennom et systematisk arbeid i hele bedriften.

 

Våre tjenester:

Tømrer

Med lang erfaring hjelper vi deg med å planlegge prosjektet og sette opp bindingsverk, vegger, gulv tak og alt annet som trengs. Vi utfører alt fra små til store prosjekter, enten om det er hytta eller huset som trenger et løft.

 

Husbygging

Å kjøpe et ferdig hus er den enkle løsningen, men det blir aldri helt som det drømmehuset du har gått å tenkt på i mange år. Det hjemmet du alltid har drømt om må du ordne med selv. Å sette opp et hus er et stort prosjekt og det kan være mye å tenkte på. Hvordan vil du det skal se ut? Hvor stort budsjett har du? Hvem skal gjøre jobben?

 

Hytter og garasjer

Vi tar også på oss mindre prosjekter som hytter og garasjer. Våre medarbeidere setter opp nybygget du ønsker og med 10 års erfaring kan du være sikker på at sluttproduktet er noe du kan være fornøyd med. Vår erfaring kommer deg til gode og alt arbeid vi utfører skal være til våre kunders tilfredstillelse.

 

Renovering av bad

Ved å benytte oss og la oss ta prosjektansvaret for badet ditt, kan du trygt reise bort eller være på jobben i mens vi pusser opp badet ditt. Vi planlegger og sørger for at alle involverte håndverkere kommer inn til riktig tid og utfører jobben med høy fagmessig kvalitet.

 

Renovering av bolig

Vi utfører totalrenovering av bad, kjøkken eller hele boligen din til avtalt tid og pris, slik at du kan føle deg trygg i våre hender. Våre dyktige håndverkere har lang erfaring med det som skal til, uansett om det er snekring eller flis legging så kan vi garantere deg et profesjonelt utført arbeid. Vi tar på oss små eller store byggeoppdrag og organiserer oppussingsjobben i høy kvalitet.

Er du interessert i å pusse opp eller renovere boligen din? Ta kontakt med oss idag for et uforpliktende tilbud. Vi stiller opp med håndverkere, bidrar med råd og innspill og følger deg selvfølgelig tett opp gjennom hele renoveringsprossesen. Vi legger stor vekt på service og vil alltid gjøre vårt ytterste for at du som kunde skal bli fornøyd.

 

Glassrekkverk

Vi leverer og monterer glass rekkverk. Dette er en slitesterk, praktisk, stilig og sikker løsning for både interiør og eksteriør.

Glass rekkverk av høy kvalitet, både moderne og klassisk stil perfekt til din gårdsplass, balkong eller trapp. Vi er sikre på at vi vil finne gjerder etter dine behov, budsjett og stil. Mer informasjon og utvalg finner dere på vårt side under kategori PRODUKTER.

 • Ansvarleg redaktør: Sølve Rydland
 • Adresse: Kvernhushaugane 12. 5914 Isdalstø
 • Personvernpolicy / Informasjonskapsler
 • Redaktørplakaten
 • PFU
 • nordhordland.no vert lagra regelmessig av Nasjonalbiblioteket. Nettsida vil bli gjort tilgjengeleg som kildemateriale for forsking og dokumentasjon
 • Tipstelefon: 916 20 916
 • Sentralbord: 56 35 55 55
 • Utgitt av Avisa Nordhordland AS
 • Avisa Nordhordland © 2022

Redaktøransvar