↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

56 37 14 10

Besøksadresse

Kyrkjevegen 1
5911 ALVERSUND
 1. Beskrivelse

Vi er her for deg

Vi jobber hver dag for å gjøre noe fint, ut av noe trist. Med varme, åpenhet og trygghet bistår vi med planlegging og gjennomføring av en personlig og verdig begravelse. Med vår erfaring, ønsker vi å gi den informasjonen og tryggheten dere trenger i en vanskelig tid.

 

Om oss

I 1986 startet Marit Karin Vetaas Haukeland Nordhordland begravelsesbyrå med base i huset hjemme på Radøy kombinert med familieliv. Etter hvert ble det kontor på Manger, og senere i Alversund der hovedkontoret ligger i dag. Vi har også et kontor på Frekhaug, og en egen avdeling i Vaksdal og omegn.

 

Blomsterbinderi

Vi har eget blomsterbinderi i våre lokaler i Alversund. Vi får levert ferske blomster hver uke. Noen ganger, flere ganger i løpet av uken. Hos oss er noen av gravferdskonsulentene også blomsterbindere. Dette gjør at de pårørende snakker direkte med de som skal få æren av å lage de siste bomsterhilsnene. Alt av sorgbinderi som blir laga hos oss er laget med kjærlighet og omtanke, og vi legger gjerne til en personlig detalj. Ved å bestille blomster gjennom oss får en akkurat de samme fargekombinasjonene som familier bestiller til sin kjære. Dette gjør at seremonien får et helhetlig preg.

Gjennom våre minnesider er det enkelt å bestille blomster til seremonier. Ellers kan en også ringe vakttelefonen vår 56 37 14 10 for en blomsterprat.

 

Heder

I 2021 har vi blitt en del av Heder. Heder er et samarbeid av lokaleide og familiedrevne begravelsesbyrå i hele Norge. Dette gjør at vi som gravferdskonsulenter kan samarbeide med andre lokale begravelsesbyrå for å gjøre oss selv enda bedre.

 

Gravsteinutstilling

 Minnesmerke etter våre kjære er et produkt som skal vare i lang tid. Det er viktig å være sikker på at steinen en velger også er riktig om 10 år. Vi bistår med alt i fra oppussing, navnetilføying og helt nye steiner. Vi samarbeider med Kjøl Steinindustri, Eide Stein og Sætre stein. I våre lokaler har vi utstilling av et utvalg gravstein. Der kan en se de ulike steinstortene, størrelse og farger på inskripsjoner.

 • Ansvarleg redaktør: Sølve Rydland
 • Adresse: Kvernhushaugane 12. 5914 Isdalstø
 • Personvernpolicy / Informasjonskapsler
 • Redaktørplakaten
 • PFU
 • nordhordland.no vert lagra regelmessig av Nasjonalbiblioteket. Nettsida vil bli gjort tilgjengeleg som kildemateriale for forsking og dokumentasjon
 • Tipstelefon: 916 20 916
 • Sentralbord: 56 35 55 55
 • Utgitt av Avisa Nordhordland AS
 • Avisa Nordhordland © 2022

Redaktøransvar