↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

56 35 79 90

Besøksadresse

Kvassnesvegen 2
5914 ISDALSTØ
  1. Beskrivelse

Butikken med fagfolk som hjelper med det meste. Med over 40 års erfaring har vi opparbeidet oss stor fagkunnskap og bredde innen verktøy, hagemaskiner og tilbehør. Er det noe du trenger? Spør oss! Vi hjelper med det meste.

Tilfredse kunder er viktig
Som en autorisert STIHL faghandler legger vi stor vekt på en personlig og profesjonell rådgivning. Vi er opptatt av at du som kunde skal være fornøyd med produktene fra STIHL. Derfor tilbyr vi vår "Tilfreds kundegaranti".

Når du kjøper en STIHL maskin fra vår butikk kan du prøve den hjemme i en uke. Hvis du ikke er fornøyd, kan du komme tilbake og få pengene tilbake. Du får alltid med en ferdig montert og prøvekjørt maskin fra oss. Etter kjøpet er vi alltid tilgjengelige for alle mulige servicespørsmål, samt tilbehør eller reservedeler.

Gratis forsikring
Det skal være trygt å velge STIHL. Derfor tilbyr vi også tre måneders gratis forsikring. Maskinen registreres på https://stihl-warranty.com ved kjøp, og du som kunde mottar et forsikringsbevis som er gyldig i tre måneder. Du får senere mulighet til å utvide forsikringen for ett år av gangen i opptil 8 år.

Fordeler:

  • Er et supplement til innboforsikring, og dekker egenandel og maskinens verdireduksjon. Hele skadekostnaden dekkes.
  • Dekker skader påført både innenfra og utenfra
  • Dekker uforutsette hendelser som f.eks. tyveri, lynnedslag eller fall i bakken
  • Utfyllende til 2 års garanti for privatpersoner
  • Utfyllende til 1 års garanti for bedriftskunder