↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon


905 71 063

Besøksadresse

Kvassnesvegen 15
5914 ISDALSTØ
 1. Beskrivelse

Lillian Natås Hudterapeut
Jeg er utdannet hudterapeut og har vært i faget siden høsten-2000. Etter mange år som ansatt, valgte jeg å starte min egen klinikk våren 2014. Motivasjonen min er å kunne tilby behandlinger og produkter som jeg har troen på og kunne utføre den ekspertisen jeg har tilegnet meg.

 

Jeg har troen på å ta vare på det naturen har tilegnet oss og gi stimuli til å oppretteholde regenereringen i huden slik at den kan holde seg ung, vital og frisk gjennom hele livet. Derfor har jeg satset på tradisjonell hudpleie som innebærer å få cellene i huden til å jobbe selv for å beholde spenst, tekstur og  glød, samt en frisk hudbarriere.

Hovedseriene vi fører innen hudpleie er Sothys og pHformula, samt en egen make-up linje fra Sothys.

Produktene er av høy kvalitet for de bevisste og kresne som setter høye forventninger til hva både behandlinger og produkter bør levere.

 

Sothys er en fransk serie med røtter helt tilbake til 1946. Produktene produseres i Frankrike og de har en egen hage hvor de høster mye av ingrediensene til produktene sine. De er helt rå på dufter og konsistenser, noe som gjør de daglige hudpleierutinene til en sensorisk opplevelse. Serien møter alle behov innen hudpleie for både ansikt og kropp. I tillegg har de en egen herre-serie for den bevisste mann.

Alle produktene i make-up serien inneholder pleiende ingredienser og er en forlengelse av hudpleieprogrammet. I tillegg til en make-up med naturlig utseende og lang holdbarhet får du god beskyttelse mot negativt stress skapt av ytre faktorer som påvirker huden.

 

pHformula har sin opprinnelse fra Spania og er den første pharma-cosmeceuticle produktserien på markedet basert på hud resurfacing i stedet for peeling. pHformula er et resultat av en innovativ allianse mellom cosmeceutical og medisinske resepter.

Fantastiske behandlinger som gir synlige resultater og minimal nedetid.

I pHformula serien er det 5 fokusområder:

 • Hudaldring
 • Pigmentering
 • Uren hud/acne
 • Kronisk rødhet/rosacea
 • Tørr hud

 

I tillegg til avanserte behandlinger fra pHformula, utfører jeg også behandlinger med micro-needling og kombinerer ofte disse for å få optimale resultater på ulike hudproblemer.

 

Andre behandlinger:

Massasje
Enten du trenger en dyptgående rygg- og nakkemassasje eller ønsker en mer avslappende aromaterapi for hele kroppen, tilrettelegges behandlingen etter dine behov.

 

Vipper og bryn:
Farging og forming av vipper/bryn, vippeløft, browlamination og vippe-extentions.

 

Voksbehandling:
Med kvalitetsvoks fra Italwax fjerner vi hår både i ansikt og på kropp. Voksen er skånsom for huden og gir et optimalt resultat med minimal irritasjon i huden.

Tilbyr brasiliansk voks for både kvinner og menn.

 

Hender og negler:
Manikyr med og uten lakk. Vi legger også shellac som herdes i UV-lys og varer i 2-3 uker.

I tillegg har vi en gjenoppbyggende behandling for negler som knekker og fliser seg lett, samt andre negleproblemer. Vi har gode resultater på psoriasisnegler og negler som løsner fra neglesengen.

 

Jeg samarbeider med, og holder til i lokaler sammen med Fotterapeuten Monica S. Pedersen og May-Britt H. Vetaas som begge er autoriserte fottreapeuter med lang erfaring. Sammen tilbyr vi et bredt spekter av behandlinger fra topp til tå.

Hos oss vil du bli godt ivaretatt med kompetanse og kvalitet på behandling og veiledning.

 

 • Ansvarleg redaktør: Sølve Rydland
 • Adresse: Kvernhushaugane 12. 5914 Isdalstø
 • Personvernpolicy / Informasjonskapsler
 • Redaktørplakaten
 • PFU
 • nordhordland.no vert lagra regelmessig av Nasjonalbiblioteket. Nettsida vil bli gjort tilgjengeleg som kildemateriale for forsking og dokumentasjon
 • Tipstelefon: 916 20 916
 • Sentralbord: 56 35 55 55
 • Utgitt av Avisa Nordhordland AS
 • Avisa Nordhordland © 2022

Redaktøransvar