↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

901 53 888

Besøksadresse

Sauvågen 83
5915 HJELMÅS
  1. Beskrivelse
Velkommen til Arilds Port AS
 
Arilds Port ble stiftet i 1999 av Arild Ove Ånensen, som til dags dato er daglig leder i bedriften. Vi er en seriøs forhandler i bransjen, og legger tyngde på kvalitet både ved produksjon og utføring oppdrag.
 
Arilds Port utfører arbeid innen gjerdemontasje og porter. Vi er i dag åtte ansatte i bedriften, hvor seks av disse er montører. Vi utfører arbeid som produksjon, salg og vedlikehold av stålproduksjoner på vårt mekaniske verksted på Leknes Kai.
 
SKREDDERSYDDE GJERDER OG PORTER
Arilds Port AS produserer og selger gjerder, rekkverk og gjerdeporter i stål i eget verksted på Leknes Kai. Vi leverer produkter til nybygg, industrieiendommer, hytter, byggefelt og andre.

Har du en tegning eller plan for området ditt? Ta kontakt med oss, så hjelper vi deg med en skreddersydd løsning. Vi produserer etter tegninger slik at du får det slik du vil ha det.

RISTER OG TRAPPER
I samarbeid med PCP Norge kan vi levere rister og trapper i stål- og aluminiumsutførelse. Vi kan også bistå med montering av disse produktene ved behov.

VEDLIKEHOLD OG REPARASJON
Dersom du skulle ha behov for vedlikehold, sveising eller reparasjon av stål- eller aluminiumsprodukter kan vi bistå med dette på vårt mekaniske verksted.