↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
 
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Telefon

22 33 33 40

Besøksadresse

Storgata 39
0182 OSLO
  1. Beskrivelse

Opplevelser Bergen

Opplevelser Bergen? Bergen har mye flott å by på: alt fra fantastisk natur til kulinariske begivenheter og sosiale sammenkomster. En opplevelse i Bergen er perfekt å gi bort som gave til en du bryr deg om. Hva med å overraske den matglade med et matlagingskurs? Eller unne din kjære en deilig massasje? Kanskje du vil gi bort en koselig middag på restaurant til dine foreldre?

Opplevelser Bergen
En opplevelsesgave er en gave som kan oppleves: for eksempel en natt i en magisk tretopphytte eller på et koselig hotell, en tur på racerbanen, en deilig matopplevelse eller et interessant kurs. En opplevelse er noe man kan se frem til og noe man kan dele med andre. Det er gjennom opplevelser gode minner skapes. På YouWish.no kan du enkelt finne de perfekte opplevelser i Bergen for alle typer og aldersgrupper, som du får levert på 1-2-3! Finn, kjøp og gi: enkelt som bare det!

Slik kjøper du opplevelser i Bergen på YouWish.no
1. Velg blant flere gavekort på opplevelser i Bergen.
2. Kjøp opplevelsen på nett og gi den ditt personlige preg.
3. Få gavekortet tilsendt på e-post innen 5 minutter.
4. Gi bort gavekortet. Gavemottaker booker opplevelsen selv.

En opplevelse er den perfekte unnskyldning for kvalitetstid
Hva med å overraske pappa med ginsmaking, ta med familien på Escape Room eller unne en god venn en floating session? En opplevelse er den perfekte unnskyldningen for å tilbringe kvalitetstid med de som betyr mest, så hvorfor ikke gi bort en opplevelse og bli med selv? 

En opplevelse kan by på adrenalinpumpende eventyr eller en dag med avslapning. Det opplevelsene har til felles er at de byr på øyeblikk av glede, og hva er vel ikke bedre enn å gi bort en gave som gleder? 

  • Adresse: Kvernhushaugane 12. 5914 Isdalstø
  • Ansvarlig redaktør: Trond Roger Nydal
  • Personvernpolicy / Informasjonskapsler
  • Redaktørplakaten
  • PFU
  • nordhordland.no vert lagra regelmessig av Nasjonalbiblioteket. Nettsida vil bli gjort tilgjengeleg som kildemateriale for forsking og dokumentasjon
  • Tipstelefon: 916 20 916
  • Sentralbord: 56 35 55 55
  • © 2021

Redaktøransvar