↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

66 77 01 01

Besøksadresse

Billingstadsletta 17 C/O Asker og Bærums Budstikke Asa
1396 BILLINGSTAD
  1. Beskrivelse

Tjenestetorget Finans er en låneagent som ønsker å hjelpe deg å ta gode økonomiske valg. Vi hjelper deg enten det er snakk om å realisere en lånedrøm, eller refinansiere lån du allerede har. Vi samarbeider med flere banker om innenfor flere kategorier av lån. Vi jobber for at du skal spare både tid og penger.

Samle gjeld med omstartslån

Mange nordmenn har mye forbruksgjeld. Gjerne i form av flere mindre lån og kredittgjeld. Det er lett å miste kontrollen over egen økonomi, og det gjelder å ta tak så tidlig som mulig for å hindre at det blir verre.

Da bør du prøve å samle ugunstig gjeld til et lån, og hvis du har sikkerhet i bolig, kan du være kvalifisert til et omstartslån. Det er refinansiering med sikkerhet som ofte vil gi deg bedre rente og vilkår enn et uten sikkerhet.

Dersom du har betalingsanmerkninger eller inkasso, kan dette også være et lån for deg. For de aller fleste banker ikke gir deg lån med betalingsanmerkning, selv om det er til refinansiering.

På den måten kan du bli kvitt betalingsanmerkningene, slippe tvangssalg og få en omstart på økonomien din og forhåpentligvis en lettere hverdag på vei tilbake til kontroll.

Lån til kjøretøy 

Mange av oss er avhengig av bilen i hverdagen. Det er mange utgifter å ta hensyn til. Derfor viktig å få ned kostnadene så mye som mulig.

Vi kan hjelpe deg med lån til kjøretøy. Enten du kan stille med egenkapital, eller trenger fullfinansiering. Det tilbys lån både med og uten sikkerhet i kjøretøyet. De sikrede lånene har de laveste rentene.

Alle kjøretøy som kan registreres i kjøretøyregisteret kan vi i utgangspunktet hjelpe deg med finansieringen til. Men vi kan også hjelpe deg med båtlån.

Det stilles krav til alder på kjøretøyet basert på lånets nedbetalingstid. 3, 5, 7 eller 10 år til nedbetaling er vanlig.

Vi kan også hjelpe deg å sjekke om du kan spare penger på å refinansiere billånet.

Søk om forbrukslån

Det å refinansiere forbruksgjeld kan hjelpe deg med å skape økonomisk pusterom i hverdagen. Slik at du får bedre kontroll på økonomien.

Når du har flere lån betaler du også gebyrer på de individuelle lånene. Samler du dem til et lån, er det mindre som går ut til gebyrer. Det er lite vits i å betale for mye.

Dessuten kan det være mye å spare på renter om du kan få et bedre lånetilbud. Med en lavere effektiv rente på alle lånene dine, blir det mer penger til avdragene på lånet. 

Pengene bør settes der rentene er høyest. Ofte vil det være forbrukslån. Ekstra innbetalinger gjør at du blir raskere ferdig med lånet, og sparer mer totalt på lånet. 

Skulle du trenge et tilbud om forbrukslån, kan vi hjelpe deg med å innhente tilbud. Av og til kan det være snakk om en større engangsutgift eller noe helt annet.

En bufferkonto er noe som generelt anbefales å ha, om du har mulighet til det. Husk at alle lån du tar opp, bør du ha økonomien til å betale tilbake.

Sjekk om du kan spare penger på boliglånet

En bolig er, for de aller fleste, den største investeringen vi gjør i livet. Det er også noe av det som tar opp mest av månedsbudsjettet vårt. Det er gjerne et lån som følger med oss store deler av livet også. 

Derfor bør du prøve å finne boliglån med mest gunstig renter og vilkår. Som man bør tenke med alle lån man tar. Du bør derfor ikke hoppe på det første tilbudet du får, men ta tiden til å gjøre et godt valg.

For yngre boligkjøpere kan det være aktuelt med boliglån for unge (BLU). Dette er gjerne bankens beste renter og vilkår.

Har du et boliglån fra før? Sjekk om du kan få lavere rente. Det er ikke sikkert banken du er kunde hos er det beste, og da kan det være penger å spare på å refinansiere boliglånet.

Vi hjelper deg enten det er snakk om finansieringsbevis, nytt boliglån eller om du skal refinansiere et eksisterende lån.

Det å søke lån via oss koster deg ingenting og tilbudene du får er dessuten  uforpliktende. Derfor har du ikke noe å tape på å sjekke om du kan få et bedre tilbud enn du har fra før.

Økonomiblogg

Sjekk ut vår privatøkonomi-blogg. Vi har i tillegg søstersider for andre tjenester.

Kontaktinformasjon

Adresse: Billingstadsletta 17, 1396 Billingstad

Telefonnummer: 66 77 01 01

Email: post@tfinans.no

Finn oss på Facebook

 

  • Ansvarleg redaktør: Sølve Rydland
  • Adresse: Kvernhushaugane 12. 5914 Isdalstø
  • Personvernpolicy / Informasjonskapsler
  • Redaktørplakaten
  • PFU
  • nordhordland.no vert lagra regelmessig av Nasjonalbiblioteket. Nettsida vil bli gjort tilgjengeleg som kildemateriale for forsking og dokumentasjon
  • Tipstelefon: 916 20 916
  • Sentralbord: 56 35 55 55
  • Utgitt av Avisa Nordhordland AS

Avisa Nordhordland © 2022

Redaktøransvar