(Nettavisen): Fredag var «heile» Kjendis-Noreg samla til fest då Reality Awards vart arrangert.

Prisutdelinga feirar og premierar realitybransjen, og ein sjølvskriven gjest var realityprofil Adrian Sellevoll (24) – som kom på den raude løparen i godt humør etter ein tøff sommar.

I juni gjekk det nemleg frykteleg gale då 24-åringen frå Hillesvåg skulle hoppa frå eit tak og ned i sjøen. Sellevoll sklei, og fekk eit mildt sagt ublidt møte med bryggekanten. Derifrå gjekk turen rett til sjukehuset, kor han fekk påvist brot i nakke og kjeve.

Då han dukka opp på prisutdelinga, var det likevel lite som tyda på at han for berre tre månader sidan låg blodig og forslått i ei seng på Haukeland sjukehus.

– Det einaste eg har no er eit lite arr, fortel Sellevoll, og legg til at det er deilig å vera heilt ferdig med nakkekrage.

Lamma i ansiktet

Men sjølv om han berre har eit lite arr som er synleg, seier Sellevoll at han framleis slit.

Han er totalt lamma i store deler av kjeven, og veit ikkje om kjensla kjem att med det første.

Han merkar òg psykisk at han har vore gjennom noko tøft.

– Eg likar å vera meir åleine no enn før. No kan eg ligga tre dagar i senga og ikkje gjera ein drit, om ikkje eg har nokre planar. Og det er rart, for sånn har eg aldri vore, seier han, men er klar på at åleinetida òg byr på mange tankar:

– Eg tenker mykje på det. Det er ei psykisk påkjenning å gå gjennom ei slik ulykke.

– Skulle aldri gjort det

Etter at Sellevoll vart skriven ut av sjukehuset i byrjinga av juli, tok det ikkje lang tid før han returnerte til deler av sitt vanlege liv. Mellom anna spelte han konsert kort tid etter. I dag erkjenner han at han kanskje var litt for rask.

– Eg skulle aldri spelt den konserten, seier han til Nettavisen.

– Men eg måtte gjera det for fansen, veit du, legger han til.

Adrian Sellevoll, som stilte på scena i nakkekrage, seier at han allereie i starten av konserten merka at ikkje alt var heilt som det skulle – og at smertene kom tidleg.

– Eg skulle spela 18 låtar, etter to kjente eg det i operasjonssåret inni munnen. Det var ikkje noko digg, og eg burde aldri stått på den scena.